reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Kasiulka badz ddzielna,trzymamy kciuki:-)bedzie dobrze

gie-oska chcialam zapytac jak sie czujesz ale wlasnie doczytalam ze juz duzo lepiej,to swietnie,ciesze sie,Oby tak dalej

A ja jak mialam werwe do sprzatania tak mam dzis lenia ze nic nie zrobilam oprocz zakupkow i obiadkow ;-)
weekend odpoczywam a w poniedzialek ma wizyte ,trzymajcie prosze kciuki aby dzidzia przybrala na wadze bo to najwazniejsze
papa

Olu ja cały czas biorę kwas foliowy z witaminach, które łykam. Fakt faktem łykam je co 2 dzień.
Kasiula mni też ciężko nogi golić, nie mówiąc nic o okolicach bikini :(((( ale jakoś trzeba sobie radę dawać :)))

Moj mąż jak pokazałam mu taki przybornik do na łóżeczko z kieszonkami to sie zapytał czy to na pewno konieczne.Stwierdziłam że to odpuszczę, ale jak kupił sobie harmonijkę i złota kolekcje Queen'a to wpadłam w szał.

Czytałam sobie wypis ze szpitala z USG i tygodniami mi wychodzi 35-36 tydzień ciąży.Mam nadzieje że nie wysypie się wcześniej, bo jestem w lesie z przygotowaniami:D

Moja gin kazala mi wrecz caly czas przyjmowac kwas foliowy bo on wlasnie podnosi hemoglobine-tzn wplywa na przyswajalnosc np zelaza:tak::tak::tak:
Dostalam od niej ochrzan jakis czas temu jak nie bralam.
Teraz nie biore nic, ale wyniki mam ok.
ja biorę cały czas 3x dziennie kwas foliowy i do tego 3x dziennie po 2 tbl ascofer

witam przyszle mamusie :-)

ze sie tak dolacze do rozmowy - ja ogolnie nie mam sily juzzzz, mala kopie ze wszystkich sil i do tego czkaweczka :rofl2:. jakies trzy dni temu zaczelam odczuwac lekkie skurcze i jakos tak przeczuwam ze nie dotrzymam do terminu .i dodam na koniec ze najgorsze jak kopie po zebrach . maly lobuziak moj kofany .

witam przyszle mamusie :-)

ze sie tak dolacze do rozmowy - ja ogolnie nie mam sily juzzzz, mala kopie ze wszystkich sil i do tego czkaweczka :rofl2:. jakies trzy dni temu zaczelam odczuwac lekkie skurcze i jakos tak przeczuwam ze nie dotrzymam do terminu .i dodam na koniec ze najgorsze jak kopie po zebrach . maly lobuziak moj kofany .
zapewne będziesz rodzić w Limerick więc może się spotkamy;-)

reklama
Do góry