reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Do obejrzenia tego filmiku nie bałam się porodu...

Pochwalę się, że dzisiaj spakowałam torbę. Chodziło za mną cały dzień, żeby się w końcu spakować, bo to różnie bywa. Jeszcze muszę kupić parę rzeczy na porodówkę, typu klapki, woda, itp a na położniczy i na wyjście ze szpitala już wszystko mam. Ależ poważnie się zrobiło...

reklama
Prawidłowo, nie powinno się robić często USG, bo nie jest ono przecież obojętne dla dzidziusia... Częste usg jest uzasadnione w przypadku ciąż zagrożonych.

Dzisiaj mam jakieś takie dziwne uczucie - mam napady bólu przy kręgosłupie w okolicy krzyża i trochę wyżej... Nie wiem co to jest, ale dzisiaj już kilka razy mnie złapało i bolało aż mi się niedobrze robiło... Im bliżej porodu tym wiecej u mnie z tą ciążą się dzieje... Jak nie urok to....

Prawidłowo, nie powinno się robić często USG, bo nie jest ono przecież obojętne dla dzidziusia... Częste usg jest uzasadnione w przypadku ciąż zagrożonych.

Dzisiaj mam jakieś takie dziwne uczucie - mam napady bólu przy kręgosłupie w okolicy krzyża i trochę wyżej... Nie wiem co to jest, ale dzisiaj już kilka razy mnie złapało i bolało aż mi się niedobrze robiło... Im bliżej porodu tym wiecej u mnie z tą ciążą się dzieje... Jak nie urok to....
a u mnie sie nic nie dzieje....a ja bym juz chciala zeby zaczelo sie dziac....chce miec to juz za soba...

Filmik w miarę normalny hehe...nie taki straszny i naturalny...ale zobaczycie - z naszej perspektywy będzie to wyglądało ZUPEŁNIE inaczej

ja tez mysle, ze nie wygladalo to tak zle....chociaz jak D to zobaczyl t6o zbladl i powiedzial "o Boze....":-D:-D:-D
hahahahaha ahhahahahahah :laugh2::laugh2::laugh2:
No, mój już zahartowany ;-) Nie żeby jakoś notorycznie ale razem obejrzeliśmy jeden czy dwa filmiki wiec chociaż mniej więcej wie czego może się spodziewać.

reklama
zrobiłam już temat prodów no i dałam tam wpis dudziakowejjak prosiłyście...
mam nadzieję że się nie obrazi;-) bo musiałam podzielić jej post na 2 żeby to miało składnię jakąś....
no ale myślę że jest ok....

Do góry