martolinka
Mama i nie tylko :-)
Już mam;-) poradziłam sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wertykalne to wszystkie te gdzie twój tułów jest w pozycji pionowej (ja tak to rozumiem)znaczy sie na stojaco? bo nie kumam? czy chodzilo o horyzontalna?
No właśnie wapno miałam na myśli.. dziwne.. hmmmm...
Od kilku dni biore wapno i nic nie pomaga...![]()
Noooo;-) i spal jak dziecko:-)Ale mi tez ta decyzja o nierodzeniu pomogla i dobrze spalam. Chyba bede sobie codziennie to potarzac az do terminu;-)royanna rozbawiła mnie ta historia;-) dobrze , ze byłaś taka łaskawa i pozwiliłaś mu się wyspać:-)
Ja tak sobie powtarzam odliczajac wlasciwie nie do terminu a do powrotu mojego L chociaz momentami mam wrazenie ze dzidzia mi zaraz "wypadnie" bo czasami tak nisko mnie smyraNoooo;-) i spal jak dziecko:-)Ale mi tez ta decyzja o nierodzeniu pomogla i dobrze spalam. Chyba bede sobie codziennie to potarzac az do terminu;-). W koncu sila sugestii czyni cuda
![]()
Tez mialam taka kroplowke, maseczke z tlenem...
Milo bylo popatrzec na spokoj tej pani, ale mna az wstrzasnelo jak zobaczylam te nozyczki w rekach poloznej i jak nacina...brrr, wrocily wspomnienia.
I naprawde, z calego porodu boje sie chyba tylko tego, ze po 1. moga byc komplikacje z maluszkiem, po 2. nacicia a po 3. szycia...Mam paskudna, wielka blizne ktora czasem sie odzywa i wiem, ze teraz tez mnie natna z jej powodu...
Lepiej byc pierworodkajuż sama nie wiem , czy lepiej być pierworódką i iść na żywioł i do końca nie wiedzieć jak to wygląda, czy le[iej rodzić po raz kolejny , ale ze świadomością co Cię czeka![]()