LISTOPADÓWKI z WARSZAWY I OKOLIC!!
W czwartek ok południa spotykamy się w Jeffsie na polach mokotowskich!! Jeśli chcecie się spotkać, dajcie znać na wątku regionalnym :-) Na poprzednim spotkaniu było 6 dziewczyn, teraz może być nas więcej

nie tak... proponuje przeczytać ogłoszenie od KaMci :-) na "ogłoszeniach" oczywiście :-)
W czwartek ok południa spotykamy się w Jeffsie na polach mokotowskich!! Jeśli chcecie się spotkać, dajcie znać na wątku regionalnym :-) Na poprzednim spotkaniu było 6 dziewczyn, teraz może być nas więcej

świadomość jak będzie jest - dopóki nie zaczniesz rodzić. Jak już się zaczyna to i tak idzie się na żywioł. Ja przy drugim porodzie byłąm tak samo ogupiała jak przy pierwszym, jedyna różnca była taka, że zanim zaczęłam krzyczeć, to pytałam mojego męża czy mogę, bo wcześniej nie wiem po co mu obiecywałam, że będę ciszej niż za pierwszym raem ;-) Na szczescie pozwoliłjuż sama nie wiem , czy lepiej być pierworódką i iść na żywioł i do końca nie wiedzieć jak to wygląda, czy le[iej rodzić po raz kolejny , ale ze świadomością co Cię czeka![]()

to ja poproszę również o zaproszenie dziubasek08@gmail.com))
nie tak... proponuje przeczytać ogłoszenie od KaMci :-) na "ogłoszeniach" oczywiście :-)