reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Cześć! Jak zwykle tylko na chwilkę i zaraz wracam do łóżka. Ciągle jestem w trójpaku i jakoś się trzymam (lekko nie jest-mam już dość!).
Lekarz kazał mi przyjść w piątek na kontrolę. Oczywiście jeśli do tego czasu wytrzymam. Wtedy albo od razu umówi mnie na cięcie, albo położy w szpitalu i będziemy dalej czekać na odpowiedni moment. Będę Wam dawać znać co i jak. Szykujcie dla mnie miejsce na wątku rozpakowanych listopadówek ;)
Buziaki dla wszystkich!
Bura! Super, ze sie odezwalas!!! Kibicujemy Wam, abyscie byli jednak jak najdluzej w trojpaku:tak:. Ale dzielna jestes! Tyle juz wytrwalas:tak::-D:-D:-D

Cześć! Jak zwykle tylko na chwilkę i zaraz wracam do łóżka. Ciągle jestem w trójpaku i jakoś się trzymam (lekko nie jest-mam już dość!).
Lekarz kazał mi przyjść w piątek na kontrolę. Oczywiście jeśli do tego czasu wytrzymam. Wtedy albo od razu umówi mnie na cięcie, albo położy w szpitalu i będziemy dalej czekać na odpowiedni moment. Będę Wam dawać znać co i jak. Szykujcie dla mnie miejsce na wątku rozpakowanych listopadówek ;)
Buziaki dla wszystkich!
Hej witaj :-)naprawdę Cię podziwiam ile już wytrzymałaś i dziewczynki dzielnie siedzą w brzuszku.Jeszcze trochę i czekamy na piatkowe wieści:-)

Nasza kocica właśnie dostała ruję... Drze się niemiłosiernie.. A biedny kocur (już wykastrowany) siedzi i patrzy na nią i nie wie o co chodzi;-) Powiedziałam jej "Patrz ja też się tak darłam i zobacz co mi Twój pan zrobił(wskazaujac na brzuch);-) Dobrze , ze Ci to nie grozi;-)" Ale ona nic nie rozumie...

:-D Też nie chciałam żeby to był 1 albo 2 listopad:-D
A właśnie tak było...1 od rana lekkie skurczyki do wieczora się nasiliły o 12 w nocy byłam na izbie przyjęć,a 2 o 9:55 urodził się nasz synek. Tak naprawdę nie ważne którego dziecko się urodzi. Ważne żeby wsio poszło oki i dzieciąteczko było zdrowe:tak:Czego Tobie i wszystkim pozostałym mamusiom bardzo życzę - Powodzenia!!!

Nie dziekuje ;-)
Moj brat ma 1 listopada urodziny, a ze mieszkaja ulice przed cmentarzem, to goscie wchodza do niego w drodze na msze lub z powrotem :-D

Andari przedwczoraj miala okrope bole brzucha, wczoraj sie nie odzywala i dzis milczy...Przetrzymuje nas kobietka. Kamcia albo Klaudzia-macie z nia kontakt tel? Jak tak, to moze naskrobcie smska...

Ja znajac moje uzaleznienie od BB to jak dostane skurczy to najpierw odpale kompa i Wam oznajmie: jade do szpitala :p a potem dopiero dopakuje sie i pojade, hahaha...Mielismy taka kobietke na Wrzesniowkach 06´(niestety opuscila nas) ktora majac skurcze caly wieczor siedziala przed kompem i pytala sie czy to juz...pozniej juz zostala sama, ostatni wpis okolo polnocy jak pamietam(chyba nawet po) a nad ranem 4-5 urodzila juz dzidziusia :)

Mam tez taki zamiar najpierw dac Wam znac a potem dopiero jechac :tak: Chyba wogole nie bede wylaczac od 1.listopada BB. Ale tez chce jezdzic autem az do rozpakowania sie i nie wiem jak mam zrobic z torbami. Czy wozic je caly czas w bagazniku, czy niech czekaja w domku :eek: normalny dylemat :-p

Że Ci tak brzydko napisze niedramatyzuj kobitko, naprawdę z twoim mężem nie jest tak źle, uwież mi, to anioł w porównaniou z moim, bo nas czeka wymiana okna w pokoju, drzwi, paneli, tapet, rur i kaloryfera i elektryka, a mój mąż jeszcze w morze :cool2:, do porodu jedyne 5 tygodni I CO JA MAM POWIEDZIEĆ, ostatnio mnie pocieszył, bo chyba nie wraca koniec października, tylko 7/8 listopada, ale co tam raz się żyje, a ja jestem taka szczęśliwa że mam pod sercem swoje maleństwo że niczym się nie przejmuję, jak będzie remont to dobrze jak nie będzie to pewnie jeszcze lepiej, a może jak wyląduje w szpitalu to się zrobi beze mnie uffff, na co najbardziej liczę :sorry:.

P.S. a na obiad dzisiaj pulpety w sosie pomidorowym :)

Niestety, taki zywot zony plywajacego meza :tak:U mnie polowa rodziny plywa i cos wiem na ten temat ;-)

Buziaki dla wszystkich!

Bura! Jestem pelna podziwu dla Ciebie, ze mimo w trojpaku to sie jeszcze tak doskonale trzymasz! Zaciskam kciuki za Ciebie i malenstwa :tak:

Oliwka1976 moj skaner cos sie buntuje :wściekła/y: i nie moge wrzucic na kompa zdjec mojej coreczki, zeby pokazac Ci jej glowke. Ale jeszcze troche pokombinuje i moze cos sie uda.

Mamulica
no wlasnie wiem, tym bardziej ze nie mam garazu i auto stoi pod golym niebem :-( Ale wpadlam na pomysl, ze jak bedziemy gdzies jechac na dluzej, to po prostu torba w bagaznik i tyle. A po powrocie z powrotem do domu. Szpital mam jakies 15-20 km od domu wiec to chyba konieczne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Buziaki dla wszystkich!
fajnie że piszesz i jest wszystko ok...
oby tak dalej... no i miejsce czeka na Ciebie :-D

Do góry