• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Anadri, Ty juz nam takich numerow nie wycinaj. Najlepiej podja numer Klaudzi albo wez jej numer i jak znikasz na dluzej to pisz dlaczego! No...chyba juz Cie przywolalysmy do porzadku;)))
Jak widac po Pianistce nigdy nie wiadomo ktora cichaczem sie rozpakuje ;)

Kaska-Ty to sie nameczysz biedulko :)

Dziunka
Ja z tymi gazami tak mam od 2tyg, wiec nie czuj się odosobniona w problemie ;-)
Nie stosuje żadnych środków. Po prostu przywykłam ze kilka razy w ciagu nocy musze wstać do toalety - taka moja faza, że musze i potrafię to zrobić tylko prosto do kibelka :laugh2:

to tak ja u mnie :-D:-D:-D

Dziunka mam podobnie z gazami i jeszcze straszne zaparcia. Całą ciążę akurat z tym nie miałam problemów, a tu masz na koniec:zawstydzona/y:
Royanno zdrówka dla Macia.

Siedze wczoraj rozwalona na kanapie przed TV, w koszulce, bo ciepło(grzejemy od kilku dni) przylatuje mój synek i ... ugryzł mnie w wystający pępek:szok::-D Nie wiedziałam czy się mam śmiac czy krzyczec:cool2:

A ja wlasnie nie mam zaparc, i to jest najsmieszniejsze :sorry:
Moja cora za bardzo sie brzydzi pepka :sorry: ale brzuszek owszem i caluje i przytula, ale pepek omija :-D

dziewczyny nie przesadzajcie - ja teraz przy kazdym sikaniu musze cos zjesc... no moze prwie kazdym... ale srednio wychodzi 3 razy w nocy...:sorry:

jeeee a myślałam, że tylko ja jestem takim łasuchem hehehe :-)Dzisiaj wstawałam, jak w zegarku normalnie, co 2 godziny:2,4,6 masakra ziewam jak smokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkA u mnmie za oknem szaro, buro i pionuro, mimo wszytsko przesyłam pozytywne wibracje :-)Pianistaka gratuluję, zdrówka dla Ciebie i Maluszka !!!!!!!!!!!!!!
A Kasia to naprawdę się namęczy, bidula...

Ostatnia edycja:
Czyli widzę, że te przeklęte gazy, to nie jest mój odosobniony problem:zawstydzona/y: I podobnie jak mary-mary i dziunka, tylko na kibelku..na szczęście zaparć nie mam:tak:

Madzia - niezły jest Twój synek!! Ależ się uśmiałam..:-D

a ja dałabym wszystko żeby był u nas śnieg:sorry:
nie widziałam go pzez 3 lata...
a tak kochałam zawsze zimę.,.. i śnieżek jak pruszył:tak::sorry:

no to KaMcia - specjalnie dla Ciebie śnieg - minutę temu :-) a żeby Ci przypomnie c, że śnieg to nie tylko urokliwe widoki, załączam też drugie zdjęcie :eek: nie wiem, jak ja się z tym tematem z moim brzuszyskiem uporam...

Załączniki

• IMG_3945.jpg
    IMG_3945.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3946.jpg
    IMG_3946.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Anadri, Ty juz nam takich numerow nie wycinaj. Najlepiej podja numer Klaudzi albo wez jej numer i jak znikasz na dluzej to pisz dlaczego! No...chyba juz Cie przywolalysmy do porzadku;)))
Jak widac po Pianistce nigdy nie wiadomo ktora cichaczem sie rozpakuje ;)

tak tak :tak: wiecej nie bede :zawstydzona/y:
kontakty juz wymienione :tak:

ps. moj maly ostatnio jest strasznie malo ruchliwy. zastanawiam sie dlaczego ? tlumacze to sobie, ze pewnie spi, bo juz niedlugo czeka go wielki wysilek ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry