mamulica
Fanka BB :)
Anadri , i jeszcze coś na uspokojenie nas obu
. Znalazłam w książce, a głupot chyba nie piszą
"Wielowodzie- stan w którym w macicy znajduje się za dużo wód płodowych. W Większości przypadków ma charakter łagodny i przejściowy, jest po prostu nierównowagą w wytwarzaniu wód płodowych. O wiele mniej przypadków wiąże się z wadą płodu".
. Znalazłam w książce, a głupot chyba nie piszą
"Wielowodzie- stan w którym w macicy znajduje się za dużo wód płodowych. W Większości przypadków ma charakter łagodny i przejściowy, jest po prostu nierównowagą w wytwarzaniu wód płodowych. O wiele mniej przypadków wiąże się z wadą płodu".
biegam w koszuli to do telewizora to do lozka troszke polezec....
a co tam korzystam z ostatnich podrygow "wolnosci"....
. Ciekawe kto je zrobi bo ja jakoś nie mam siły.Poza tym dzidzia daje mi dzisiaj popalić...wierci sie strasznie
czyli tak czy siak musze wyjść i odśnieżyć to cholerne auto, bo na piechotę to na pewno nie dojdę w polarku
a mąż pewnie nie zdąży małej odebrać, bo będzie z pracy wracał ze 2-3 godziny, bo zmotoryzowani warszawiacy w śnieżek poruszają się 3 razy wolniej, dzięki czemu udaje im się korki zmienić w paraliż
i powiedział że przez 9 miesięcy maluch pływał sobie w wodzie i nic mu nie bylo to co teraz niby ma się stać hmm w zasadzie jak dla mnie brzmi to logicznie
najważniejsze żeby nie zrobić na początku jakiegoś błędu bo dziecko może mieć uraz niestety często dzieci po tych "kąpielach" w szpitalu czyli na rękę i pod kran mają problemy