Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moj D pojechal dzis do pracy na rowerze w spodenkach....nie jest az tak pieknie jak wczoraj ale dosc cieplo....nie mielismy tak pieknego lata ale za to teraz nie jest az tak zle.....![]()
u nas te upał... zero chmur na niebie... a jak się jedzie autemto daje po oczach że szokNo ja z szoku wyjść nie mogę jak u nas ładnie - na tym spacerze do sklepu nieźle sie spociłam. Słonko wręcz mi buzię trochę opaliłoZero wiatru, słońce na twarzy, zielona trawka wokoło a z niedaleka beczenie owiec dochodzi
![]()

u mnie takie małe krobeczki... jedne białe drugie bardziej żółte...No właśnie, a propos - u mnie tylko pojedyncze zaschniete kropelki obserwuję (raz na kilka dni) i tak sie czasem zastanawiam czy wszystko ze mną OK?
Czy wszystkim wam już z cycków wycieka?![]()
ale z drugiej strony nie moge sie doczekac az moj synek obudzi mnie guganiem:-)Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawia.Czytam was ale chyba nie nadrobie zaległosci. U mnie po staremu leze , torba spakowana. Jutro badania i usg. Zdrowka dla Was
mnie nic sie nie dzieje!!! piersi troszkę bolą a poza tym bez zmian!No właśnie, a propos - u mnie tylko pojedyncze zaschniete kropelki obserwuję (raz na kilka dni) i tak sie czasem zastanawiam czy wszystko ze mną OK?
Czy wszystkim wam już z cycków wycieka?![]()
Witamy kolejna nowa listopadoweczke....;-)Cześć dziewczyny
Co prawda jestem Nowa tutaj, ale mam termin na 21 listopada
Za ok. tydzień, czyli 22 października muszę iść do szpitala na badania, ale mam nadzieję, że jeszcze mnie wypuszczą przed rozwiązaniem.