reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

wiem co czujecie mojego męża w ciągu całego dnia widze może 2-3 godziny a zeby z nim troche dłużej pogadać wchodze mu do łazienki jak sie kompie i z nim gadam tak mi jego ciąge mało , przez całe dnie siedze sama , i albo tv, albo laptop, czasem ksiązka i tak mi zleci dzień ale juz nie długo dzidzia bedzie z nami więc bedzie inaczej :sorry:

reklama
Siedzę sobie właśnie bez prądu bez internetu ( mąż mi dał swój bezprzewodowy) nawet wody sobie nie mogę zagotować bo mam płytę elektryczną na szczęście palimy kominkiem bo piec też nie działa :sorry:
mąż kupił mi te różne specyfiki olejki herbatki wiesiołka itp związane z porodem i na tych wszystkich olejkach pisze że nie można ich stosować w ciąży pewnie dlatego że przyśpieszają poród i wywołują skurcze czego nie doczytałam i zrobiłam sobie kąpiel z olejkiem różanym i do 38 tygodnia nie zamierzam tego powtarzać bo chyba rzeczywiście to działa bo zaczeło mnie coś brać :szok: na szczęście póki co przeszło -mąż dość szybko wywalił mnie z wanny jak zobaczył co się dzieje

za to od jutra zaczynam masaż krocza :-pmąż kupił mi olejek ze słodkich migdałów (to akurat można w ciąży) witaminę E tylko ten olejek z pszenicy musi dokupić i zrobie sobie tą miksturę
dzisiaj posmarowałąm sobie brzuch tym olejkiem z migdałów z 3 kroplami witaminy E i rewelacja jak mnie swędziała skóra i myślałam że mi pęknie tak wszystko mi przeszło po tym kremie z perfecty tak nie miałam może jak dodam ten olejek z pszenicy to będzie jeszcze lepiej bo na nim pisze że działa przeciw rozstępom tylko musze doczytać czy można go stosować w ciąży ale chyba tak

Ostatnia edycja:
alescie sie rozpisaly! jeden dzien a 14 bitych stron, a na samym poczatku taka niespodzianka- pianistka sie rozpakowala w 33 tyg! to tak jak j bym teraz miala rodzic :szok: lepiej jeszcze nie :no:

mi nic z cyca nie leci ;-):-D
pogoda tez sliczna, zlota,ale angielska jesien

Siedzę sobie właśnie bez prądu bez internetu ( mąż mi dał swój bezprzewodowy) nawet wody sobie nie mogę zagotować bo mam płytę elektryczną na szczęście palimy kominkiem bo piec też nie działa :sorry:
mąż kupił mi te różne specyfiki olejki herbatki wiesiołka itp związane z porodem i na tych wszystkich olejkach pisze że nie można w ciąży pewnie dlatego że przyśpieszają poród i wywołują skurcze czego nie doczytałam i zrobiłam sobie kąpiel z olejkiem różanym i do 38 tygodnia nie zamierzam tego powtarzać bo chyba rzeczywiście to działa bo zaczeło mnie coś brać :szok: na szczęście póki co przeszło -mąż dość szybko wywalił mnie z wanny jak zobaczył co się dzieje

za to od jutra zaczynam masaż krocza :-pmąż kupił mi olejek ze słodkich migdałów (to akurat można w ciąży) witaminę E tylko ten olejek z pszenicy musi dokupić i zrobie sobie tą miksturę
dzisiaj posmarowałąm sobie brzuch tym olejkiem z migdałów z 3 kroplami witaminy E i rewelacja jak mnie swędziała skóra i myślałam że mi pęknie tak wszystko mi przeszło po tym kremie z perfecty tak nie miałam może jak dodam ten olejek z pszenicy to będzie jeszcze lepiej bo na nim pisze że działa przeciw rozstępom tylko musze doczytać czy można go stosować w ciąży ale chyba tak

mowisz ze po kapieli zaczelo sie cos dziac? czyli skurcze? bole? czy co? hehehe

alescie sie rozpisaly! jeden dzien a 14 bitych stron, a na samym poczatku taka niespodzianka- pianistka sie rozpakowala w 33 tyg! to tak jak j bym teraz miala rodzic :szok: lepiej jeszcze nie :no:

mi nic z cyca nie leci ;-):-D
pogoda tez sliczna, zlota,ale angielska jesien

bo dzis snieg spadł i kazda siedziala w domu przed kompem :cool:

reklama
kurcze, wlasnie obejrzalam pare zdjec z polski ( nie mam polskiej tv) i faktycznie u was to niewesolo z tym sniegiem :shocked2: musze zadzwonic rano do mamy, ale z tego co wiem, to w okolicach wroclawia nie sniezy?

Do góry