Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też ostatnio szybko śpiąca się robię, a jak się położę wcześniej to i tak nie zasypiam, tylko TV. Niedorobiona- hm..., ja to raczej niewyrzyta się czujępodobno moze tak byc bo dzidzi moze Ci poprostu uciskac na nerw.....
ja od jakiegos czasu jestem ciagle spiaca i taka niedorobiona.....wszystko przychodzi mi z trudem....moze poprostu jestem juz zmeczona ciaza....
ale jeszcze raptem 3 tyg. u mnie do terminu
no to pewnie teraz juz szybko bedzie....po takim treningu jaki miala to moze chociaz jej teraz latwo pojdzie.....KaśkaK ma 5cm rozwarcia !!!
KaśkaK ma 5cm rozwarcia !!!
Dziewczyny, a macie może tak, że jak się schylacie po coś, np.założyć buty, to się Wam cofa od żołądka? Mi tak się dzisiaj zdarzyło - pierwszy raz..błueeeee
..
Eh Madziek, kochana, misie ,a krowy - przepasć nie do pokonaniamamulica byłam w Biedronce po rajstopy dla małego i kupiłam :-) są fajne i grube, za jedyne 6,99 Niestety nie widziała u nas w Biedronce tych z krówkami, ale ja kupiłam z misiami i prezentują się super.

Eh Madziek, kochana, misie ,a krowy - przepasć nie do pokonania
Dla mojego mężula oczywiście!!!![]()