Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiadomość od Kaśki: Odeszły mi wody, jestem na porodówce, trzymajcie kciuki.
p.s. Napisałam do jej córuni, że ciotki Listopadówki proszą żeby dłużej nie męczyła mamusi :-)
. 

AAAAAA Kasia trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!
Kasiula co ty tak bardzo ci przeszkadza 01.11 ? :-)
Ja np chcę jakąś fajną datę. Np 09.11.2009 lub 11.11.2009
Jak będę mieć CC to spróbuję z lekarzem załatwić którąś z nich :-)
p.s. Napisałam do jej córuni, że ciotki Listopadówki proszą żeby dłużej nie męczyła mamusi :-)

Przeżyłam podobną historię, gdy w Polsce nie było jeszcze restauracji sushi. Zjadłam wszystko i stwierdziłam, że najsmaczniejsza była różowa rybka w płatkach. Zapytałam kelnerkę co to za ryba, a ona: to imbir do przegryzaniaWitajcie mamusie ;-)
Odnośnie muli to mam taką śmieszną historię. Poszlismy na naszą rocznicę do restauracji i postanowiliśmy zjeść coś innego i zamówiliśmy te mule.Dostaliśmy talerz a w drugiej misce wodę z cytryna. Postanowiliśmy udawać swiatowych i nie zapytalismy sie po co ta woda ,, a nie wiedzeliśmy;-)wiec zajadalisny mule popijajac woda z miski.Kelnerka byla nieco zdziwiona ale nic nie mowiła.
Sprawdziłam w domu w necie ze ta woda sluzy do obmywania rak ;-)takze niezle sie wygłupilismy![]()

Jak sie dzis nie rozkreci to pewnie jutro bedziesz finiszowac. Ja pierwszego dnia mialam takie skurcze, nieregularne, nie bardzo bolesne, a na drugi dzien rano nieregularne, potem juz takie jak trzebahehe no wlasnei i teraz sciska mnie z gory czasem na dol przejdzie ale lekkie takie nie az takie straszne hehehe tzreba probowac do skutkua poznije jeszcze do zielarskiego po liscie malin sie przejde
![]()
![]()

No to trzymamyWiadomość od Kaśki: Odeszły mi wody, jestem na porodówce, trzymajcie kciuki.

Nooo, moja rodzina tez chce, abym wytrzymala do 11.11.2009 i nie dluzej, bo wtedy moja mama ma urodzinki a moj M ma imieninkiAAAAAA Kasia trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!
Kasiula co ty tak bardzo ci przeszkadza 01.11 ? :-)
Ja np chcę jakąś fajną datę. Np 09.11.2009 lub 11.11.2009
Jak będę mieć CC to spróbuję z lekarzem załatwić którąś z nich :-)

o jezu jak ludzie potrafia wyprowadzic w ciagu kilku chwil z równowagi wlasnie se rozmawiam z kolezanka co rodzi w styczniu i ma juz corke i ona mi madrosci swoje mowi :| i uczy co powinnam itp ... boze ...

Nigdy nie miam tak, że od stopy, łydkę aż po udo łapał mnie skurcz! Okropne uczucie! Mimo, że piję magnez