Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super!!!!! Niech teraz odpoczywają obie dziewczyny jak najwięcej..KaśkaK: O 14.10 urodziła się moja córeczka Michalinka. Waży 1900, na razie leży na neonatologii. Rodziłam 5 godzin.
GRATULACJE!!!! To co brązowy medal rozdanyKaśkaK: O 14.10 urodziła się moja córeczka Michalinka. Waży 1900, na razie leży na neonatologii. Rodziłam 5 godzin.
Wyrywanie zęba w ciąży ?! Ciekawe czy dentysta się zgodzi...
royanna miłego wyjazdu :-)
Terapia odreaguj sprzątankiem w łazience, przebiega pomyślnie, już powoli opadły mi emocje, ale mąż chce odciąć mi internet,Bo oczywiście naczytałam się w necie i zaraz małą iliść płytek krwi i słabą krzepliwość zaczęłam łączyć z hemofilią
Naprawdę zaczynam zachowywać się iracjonalnie, ale fakt gince powiem, lepiej późno niż wcale

KaśkaK: O 14.10 urodziła się moja córeczka Michalinka. Waży 1900, na razie leży na neonatologii. Rodziłam 5 godzin.
Leczyć tak, ale wyrywać ?? W trakcie @ nie chcą wyrywać, a co dopiero pod koniec ciąży...Znieczulenie nie wplywa na dziecko i w ostatnim trymestrze mozna bez problemu prawie wszystko leczyc w zwiazku z zebami. Tak twierdzi moja dentystka ;-)