reklama

Listopad 2009

mnie wczoraj tak męczyło że wzielam no-spe i też wypilam pół lampki czerwonego wina z wodą i przeszło mój gin właśnie mi mówił że troche czerwonego wina bardzo dobrze sie sprawdza w takich kryzysowych sytuacjach

ale że przyspiesza czy wycisza? ;-) ja do 3 robiłam porządki. Mąż obudził się o 2, spytał, czy już umyłam okna, i jak powiedziałąm, że jesczze nie, to stwierdził, ż w takim razie jest jesczze dużo czasu i położył się spać spowrotem :-) a ja zaraz lece na manicure :tak:

reklama
no wiecie co, wszystkie fora juz sie obudziły, a nasze co??

to jak wczoraj powiedziałam wam dobranoc to dzisiaj mówię DZIEŃ DOBRY mamuśki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moze ten ból był właśnie z powodu biegunki...choc z drugiej strony przeciez biegunka tez moze byc oznaką rozpoczynającego sie porodu.
Bo w szpitalach robi sie lewatywy a czasem organizm sam sie oczyszcza tuz przed porodem, wlasnie przez biegunki....
No właśnie, Gosiaczku, i wkurza mnie, że wszystko prawie może być i przyczyną i skutkiem - objawy takie same, powód całkowicie inny....:zawstydzona/y::crazy:...
Czeski film... Choćby się przeczytało i 1000 książek...:crazy:

No to dzien Dobry dziewuszki. I ja sie wyczolgalam z loża :) Chyba mialam przelom dzis bo troszku pospalam wkoncu ;-) Nie drapalam sie jakbym miala wszy wkoncu.... Mam nadzieje ze dzis znowu tak bedzie :-) Bo az mi sily wracaja na sama mysl hehe

Miłego Dnia E-cioteczki :*:*:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry