reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

mnie wczoraj tak męczyło że wzielam no-spe i też wypilam pół lampki czerwonego wina z wodą i przeszło mój gin właśnie mi mówił że troche czerwonego wina bardzo dobrze sie sprawdza w takich kryzysowych sytuacjach

ale że przyspiesza czy wycisza? ;-) ja do 3 robiłam porządki. Mąż obudził się o 2, spytał, czy już umyłam okna, i jak powiedziałąm, że jesczze nie, to stwierdził, ż w takim razie jest jesczze dużo czasu i położył się spać spowrotem :-) a ja zaraz lece na manicure :tak:

reklama
dzien dobry,
kolejny senny dzien. nic tylko lezec i spac - oczywiscie na siedzaco bo maly sie dziwnie ulozyl i nie moge w ogole lezec bo od razu brzuch mnie boli ...

no wiecie co, wszystkie fora juz sie obudziły, a nasze co??

to jak wczoraj powiedziałam wam dobranoc to dzisiaj mówię DZIEŃ DOBRY mamuśki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie w nocy 4 godziny bolał brzucho jak na @, po 3 godzinach dostałam biegunki i to dość hmmm.... intensywnej...:zawstydzona/y::baffled::baffled:
...

moze ten ból był właśnie z powodu biegunki...choc z drugiej strony przeciez biegunka tez moze byc oznaką rozpoczynającego sie porodu.
Bo w szpitalach robi sie lewatywy a czasem organizm sam sie oczyszcza tuz przed porodem, wlasnie przez biegunki....

moze ten ból był właśnie z powodu biegunki...choc z drugiej strony przeciez biegunka tez moze byc oznaką rozpoczynającego sie porodu.
Bo w szpitalach robi sie lewatywy a czasem organizm sam sie oczyszcza tuz przed porodem, wlasnie przez biegunki....
No właśnie, Gosiaczku, i wkurza mnie, że wszystko prawie może być i przyczyną i skutkiem - objawy takie same, powód całkowicie inny....:zawstydzona/y::crazy:...
Czeski film... Choćby się przeczytało i 1000 książek...:crazy:

No to dzien Dobry dziewuszki. I ja sie wyczolgalam z loża :) Chyba mialam przelom dzis bo troszku pospalam wkoncu ;-) Nie drapalam sie jakbym miala wszy wkoncu.... Mam nadzieje ze dzis znowu tak bedzie :-) Bo az mi sily wracaja na sama mysl hehe

Miłego Dnia E-cioteczki :*:*:*

reklama
No właśnie, Gosiaczku, i wkurza mnie, że wszystko prawie może być i przyczyną i skutkiem - objawy takie same, powód całkowicie inny....:zawstydzona/y::crazy:...
Czeski film... Choćby się przeczytało i 1000 książek...:crazy:

Mialam podobna sytuacje przedwczoraj.... ale u mnie cisza wiec to napewno nie na porod :wściekła/y: a juz sie nastawialam... hehe

Do góry