Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, od wczoraj jestem na no-spie - może przejdzie. Tzn. na pewno przjdzie, bo nie ma innego wyjścia na razie.
takkk takkk ciśnienie spada w oczach, już pół butelki takiego do rozcieńczania za mną - zalewam go wrzątkiem i jest pyszny.

.choc wstawaniem bym to nie nazwala tylko zczołgiwaniem sie albo sturlaniem z jękami i ##%$# cisnącymi sie na usta....

Wczoraj sie narobilam i dzisiaj tez, zaraz goscie przyjezdzaja, a najgorsze jest to ze beda sie przewijac caly dzien, bo jednym taka godzina pasuje a innym inna
I pewnie dopiero wieczorem bedzie chwila odpoczynku, a co mi to da, jak w nocy spac nie moge
, a rano trzeba wstac, bo jade do szpitala na badania. Chce juz urodzic poza tym 
diagnozy nie dali... polozna stwierdzila tylko... "hmm... nie wiem co to moze byc... dziwne"
a skory nie mam suchej... zreszta sama wiesz ile kremow na siebie laduje (ladowalam bo od kiedy zaczelo mnie swedziec wolalam zrezygnowac w razie gdyby to bylo uczulenie)
probowalam ostatnio wziasc balsam z nivei przeznaczony dla mojego synka... myslalam ze moze pomoze, no i kapie sie w oilatum ale efekty sa nawet gorsze...
a do szpitala nie mam sie co wybierac bo nic mi na to "nie poradza"
musisz wytrzymac, jeszcze troszke! A lekarze buce, dopoki ciaza przebiega bezproblemowo, to wszystko ok, ale jak juz sa jakies odchylenia to oni nic nie wiedza 
dziunka nie masz wyjscia - zajcznij rodzic dzisiaj
zycze duzo sily na te wszystkie wizyty, a bol to napewno z przemeczenia !! powiem zlosliwie, ze sama sobie winna jestes, bo kto ciezko pracuje na 21 dni przed godzina zero? jakbym mogla to wszystkie z WAS, ktore maja takie zapedy porzadkowo-remontowe przywiazalabym lancuchem do kanapy, dala pilota w reke i wypuszczala tylko na spacer do toalety![]()

jeszcze 39 i 40 i bedzie koniec!!!A lekarze buce, dopoki ciaza przebiega bezproblemowo, to wszystko ok, ale jak juz sa jakies odchylenia to oni nic nie wiedza![]()