Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ogólnie czuję się dobrze, coś senna jestem od paru dni i wczoraj miałam wrażenie jakbym skórę miała za ciasną Dzięki, że pytasz A Ty? czujesz to napięcie, ze to może już??? Ja to od 3 chodzę z nadzieję, że może to już a mały chyba się nie śpieszy, ciągle tylko główką w dole wierci, aż boli i nic.
heh ja też chciałabym żąeby to było już.... czuję jak mała tam w dole skrobie coś... no ale bóli nie mam...ani skurczy... marzę o tym żeby szybko poszło... czyli spacerek nagle wody odchodzą i do szpitala....:-)
u nas od poniedziałku zapowiadają poprawę pogody, to zacznę więcej spacerować, mieszkam na 3 piętrze i schodów do pokonania też mam trochę, potem męża pomęczę;-) i może uda mi się coś przyśpieszyć
Może coś z tymi oknami jest rzeczywiście. Pisałam Wam kiedyś jak moja kuzynka w 36/37 tydzień okna umyła, potem na pupę upadła na schodach i urodziła ślicznego, zdrowego synka:-)