• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Wiecie co, ja to mam sny...
Dzisiaj śniło mi się że moja babcia ze ś.p dziadkiem urządzali mi kazanie pt. jaka ze mnie zła matka... :eek:
m.in. dlatego że cyt "za dużo buziaczków dziecku daje"...:eek::-D

reklama
dzien dobry,
moj maluszek tez dzis cala noc nie spal i sie ze mna bawil. jak nie pukal raczka to wypychal nozke. pukalam mu, lekko drapalam, a on mi odpukiwal. ahhhh ... tylko czasem troszke za mocno i musilam sie czasem sciany chwycic :)

witam o szarym poranku.. lecę z nóg. Przez całą noc miałam skurcze i zamiast spać, zajmowałąm sie odliczaniem :eek: do kompletu zachorowałą córcia, a i mnie gardło zaczeło boleć. Od antybiotyku uaktywniłą mi się jakaś okrutnie swędząca infekcja :-(. Dzidzia się rozleniwiła .. No i paciorkowiec, ., to wszystko w połączeniu z otwartą szyjką mnie rozwala. MOże pojadę do szpitala i powiem, że nie czuję ruchów, bo jak się mam tak męczyć do wizyty, czyli do środy, to zwariuję ..

IZa lepiej jedz. lepiej uspokoic serduszko i wiedziec, ze wszystko ok niz sie meczyc. zwlaszcza ze dopiero poniedzialek.

co do infekcji to mnie dopadla miedzy nogami :( nie wiem czemu, bo ani nie sikam nigdzie gdzie nie mozna, no i dbam o higiene. moja "myszka" jest czerwna, opuchnieta, swedzi i szczypie ... :wściekła/y:

Mary dospac nie mozesz?? :-)

witam i ja z rana ... cala noc choc przespana z tysiacami przerw na siku i glupio sny ciagle myslalam o BB ze ktos urodził znow itp a ja jeszcze z brzuchem chodziłam heheh wg moich snów teraz rodzic bedzie luandzia i dziunka hehehe :)
ja sie przebudzilam jakby z bolącym prawym jajnikiem ... tylko z jednej strony eh... chyba ide zrobie herbatke jakas cieplutka i połoze sie jeszcze przed tv trzeba odpoczywac puki mozemy

Chciałabym Ci to wytłumaczyć, ale nie wiem czy dam radę więc wejdź proszę na tą stronę i poczytaj, tam dziewczyny mają dokładnie opisane https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/ jak zrobisz to raz (zapiszesz codBB suwaczka w ustawieniach) to suwaczek bedzie Ci się pojawiał automatycznie pod każdym postem :happy: .
Jak tam nic nie wyczytasz to ja się postaram Ci wytłumaczyć

A witamy!!! Wspominałyśmy dzisiaj Twoje wrażenia z porodu :happy:. Gratulacje z okazji rocznicy 2 waszej i 2 Kordka :laugh2:

jak najbardziej normalne, mi też nie zawsze leci z dwóch piersi, a to i tak nie ma znaczenia na późniejszy "stan" mleka po porodzie :cool2::cool2:
Etna dzieki za informacje odnosnie suwaczka! A ja sie tyle meczylam z tym kopiowaniem i wklejaniem i kurcze dopiero teraz zalapalam... ale ze mnie sierota!

reklama
:-D widzę że wczoraj nieźle narzekały...
a dziś już od rana znów narzekają:-p
mi też wczoraj wbiła mała coś pod żebra... podejrzewam że łokieć to był bonieco z boku i bolało tak że spać nie mogłm...
a dziś D mie budzi wcześnie rano bo na 8 miał a nie a nie na 9 jak zawsze:eek:
i się nie wyspałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry