reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

klaudzia naprawde ci wspolczuje tego swedzenia,bo wiem że tu w anglii to dla nich wszystko jest normalne i na wszystko maja wytlumaczenie ,ze tak ma byc. Całe szczeście już niedużo ci zostało

wytrzymam jeszcze te 5/6 tyg :szok::-D

trzeba mi sypialnie posprzatac i wogole cale mieszkanie... kuchnia juz prawie cala wyremontowana... czekam jeszcze na fuge na podlodze i troszku ******* wykonczeniowych ale powoli remont zbliza sie do konca... za to czeka jeszcze malowanie sypialni i polozenie paneli pewnie w weekend i juz mnie naciaga na sama mysl.

reklama
Klaudzia z tym drapaniem nie jesteś sama , ja mam to samo co noc prawie.Dziś jak małpa się jakaś drapałam.Nie do wytrzymania wiem wiem.Wyniki przecież wyszły dobre wiec wychodzi na to , że to od rozciągania skóry:sorry:Tylko że ja się cała drapie nawet szyja, a nie zauwazyłam żeby była dłuższa :-D

a ja też miałam wczoraj nieciekawy wieczór i położyłam się wcześniej spać. Byłam zaskoczona jak mój M później przyszedł i się zaczął przytulać i głaskać brzuszek. Pierwszy raz chyba odkąd jestem w ciązy tak sam od siebie przytulał się i całował a ja udawałam że śpie :)) obudziłam się przez to w świetnym humorze :))
napisałam coś optymistycznego w końcu na tym wątku bo wszystkie narzekacie :))
teraz to już każdej coś będzie dolegać :))

Klaudzia z tym drapaniem nie jesteś sama , ja mam to samo co noc prawie.Dziś jak małpa się jakaś drapałam.Nie do wytrzymania wiem wiem.Wyniki przecież wyszły dobre wiec wychodzi na to , że to od rozciągania skóry:sorry:Tylko że ja się cała drapie nawet szyja, a nie zauwazyłam żeby była dłuższa :-D

Cleo tylko ze mnie nie swedzi tam gdzie sie skora rozciaga... prawie wszedzie gdzie mam rozstepy to jest wmiare... najgorsze sa lydki, stopy, dlonie i rece... a gryzienie gdy zaloze tylko cos na nogi nie jest normalne... wszystkie pizamy i dresy w ktorych chodze mam przewrocone na druga strone zeby szwy mnie nie draznily a i tak czuje kazda nitke jakby czerwone mrowki mnie gryzly...

chcialam sie przejsc na pedicure ale nie wysiedze na tym fotelu.... dzis wystawiam wszystkie jeansy ciazowe na sprzedaz na ebayu bo i tak juz ich nie zaloze... watpie ze swedzenie przejdzie mi do porodu.... :-:)wściekła/y:

a ja też miałam wczoraj nieciekawy wieczór i położyłam się wcześniej spać. Byłam zaskoczona jak mój M później przyszedł i się zaczął przytulać i głaskać brzuszek. Pierwszy raz chyba odkąd jestem w ciązy tak sam od siebie przytulał się i całował a ja udawałam że śpie :)) obudziłam się przez to w świetnym humorze :))
Ale właśnie o to chodzi żeby sie wyżalić.Nikt nas tak dobrze nie zrozumie i nie doradzi jak inne ciężarne;-)

Niuans to nie dziwię się dlaczego masz taki dobry nastrój;-) Już teraz to chyba panowie czują , ze to tuż tuż

Dziewczyny z tym swędzeniem to powinnyście zamęczać waszych ginekologów.... dzwonić do nich że rady nie dajecie przecież to nie może tak być:( a może tak być że nagle alergii dostałyście?? albo za mało wody mineralnej pijecie?? (jest coś takiego jak nadkwasowość skóry)

Cleo tylko ze mnie nie swedzi tam gdzie sie skora rozciaga... prawie wszedzie gdzie mam rozstepy to jest wmiare... najgorsze sa lydki, stopy, dlonie i rece... a gryzienie gdy zaloze tylko cos na nogi nie jest normalne... wszystkie pizamy i dresy w ktorych chodze mam przewrocone na druga strone zeby szwy mnie nie draznily a i tak czuje kazda nitke jakby czerwone mrowki mnie gryzly...

chcialam sie przejsc na pedicure ale nie wysiedze na tym fotelu.... dzis wystawiam wszystkie jeansy ciazowe na sprzedaz na ebayu bo i tak juz ich nie zaloze... watpie ze swedzenie przejdzie mi do porodu.... :-:)wściekła/y:
A nie zaczęłaś używać jakiegoś nowego proszku do prania? Albo jakiegoś kosmetyku? A może to nowe farby na ścianach? Albo rzeczywiście alergia pokarmowa... Rany, jest tyle opcji, naprawdę współczuję :-(

A ja nie wiem czy brzuch się już obnizył czy nie:sorry:
W nocy latałam jak opetana siku.I już zdurniałam, bo raz siuśki jak to siuśki żółte, a raz jak woda:sorry:, rano normalne.Wkręcam sobie coś czy powoli się zbliża godzina zero...bóli nie mam żadnych ale chyba sie organizm przygotowuje bo ciagle mam...biegunkę ( sorki)

reklama
Dziewczyny z tym swędzeniem to powinnyście zamęczać waszych ginekologów.... dzwonić do nich że rady nie dajecie przecież to nie może tak być:( a może tak być że nagle alergii dostałyście?? albo za mało wody mineralnej pijecie?? (jest coś takiego jak nadkwasowość skóry)

Mój gin na początku chciał mi dać tabletki ( esentiale) bo myślał że to przez tą watrobę ale wolał zrobic wczesniej test. W sumie mogłabym je brać ale już dosyć sporo tego się łyka i nie chcę się faszerować.Kosmetyki jak ciagle cos zmieniam i nigdy takiej swedziawki nie miałam. Wiec odp jest prosta - to wszystko przes dzidzi:-D, muszę wytrzymac już no co poradzę...tylko najgorzej że to w nocy sie nasila , w dzień jakoś daję radę..

Do góry