Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Klaudzia a ja myslalam, ze juz Ci w miare minelo to swedzenie. jezu, bardzo Ci wspolczuje. nawet sobie nie chce wyobrazac przec co przechodzisz codziennie.
wszystkie narzekacie na niewyspanie to i ja ponarzekam. znowu pol nocy przesiedzalam w lozku, tym razem z nogami wysoko na walizce i jest troszke lepiej jesli chodzi o opuchlizna w kostkach i lydkach. no ale jestem niewyspana.
a do tego pada u mnie deszcz i nie mam przez to telewizji. tak mi maz ze szwagrem antene sat. podlaczyli, ze gdy pada deszcz to mi nie odbiera konwerter. jestem super zadowolona. sama w domu, nic do roboty i nawet obejrzec mango nie moge![]()
a u mnie dalej syf w calym domu.... Dziewczyny, jestem, żyję :-):-):-)
Jestem po RWANIU ZĘBA ( 8-mki)
wszytsko super, bezboleśnie, zabieg miałam o godz 20, rwanie zajęło lekarzowi moze 2 min wiec super szybko, bez komplikacji
Mam nadzieje ze nie bedzie mnie boleć :-):-):-)
Jestem JUŻ dobrej myśli..bo byłam przerazona i jak do dentysty szłam do na lewą strone kurtke zakładałam i w kapciach chciałam wychodzić![]()
i miejmy nadzieje, ze tak samo pojda nam porody jak to rwanie zeba 
a ja wlasnie dzwonilam do szpitala przez to moje swedzenie.... powiedzieli mi ze mam sie kontaktowac ze swoim lekarzem ktory ma mi przepisac Antihistamine co powinno zlagodzic to swedzenie.... NO CO ZA KUR** PAJACE!!!!ile juz im mowie ze mnie swedzi to dopiero teraz pomysleli zeby mi cos przepisac????
czekam na tel. z przychodni od mojego lekarza... zobaczymy co mi powie... polozna ze szpitala kazala mi sie z nia kontaktowa gdyby lekarz nie chcial wypisac recepty...
mam tylko nadzieje ze te tabletki pomoga bo jestem bliska depresji...
swinie jedne
ich to nie obchodzi, bo to nie ich swedzi. Wpuscilabym im tam mrowki jakies albo pchly 
ale tu cicho dzis.... wszystkie rodza czy co???
wszytskie przytłoczone pogoda chybau nas nie jest pieknie ... pochmurno mokro i wogole tak bee
wszystkie trzymamy kciuki :-) i nie mamy jak pisac....

a ja siedze i zastanawiam sie jak przyspieszyc porod....