• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

ale jestem zabiegana. wczoraj mialam gosci, dobrze ze tylko na godzinke bo bym hcyba dluzej nie dala rady. a dzis ide w gosci, bo mezus sie mowil z kolegami i kolezankami z pracy. jestem ciekawa jak dlugo zdolam wysiedziec, bo strasznie jestem zmeczona i w ogle nie mam ochoty gdziekolwiek wychodzic.
a wczoraj wkoncu przyslali mi wehikul dla malego. jak dam rade to zrobie zdjecia i wrzuce na bb :)
milego dnia e-ciotki

reklama
A ja właśnie skończyłam farbować włosy, za chwilę zrobię sobie pazury u nóg:tak:! I bardzo poprawia mi to humor!
A wczoraj postanowiliśmy z mężulem jednak wprowadzic w życie prostaglandyny..... i mam pytanie: ja po stosunku czułam jakby mi ktoś żrącego kwasu nalał do pochwy:eek::sorry::zawstydzona/y:.... Was też tak boli i piecze po stosunku????
U mnie tak bylo jak walsnie dluuugo sie nie kochalismy, mysle, ze to zwykle podraznienie...Teraz pewnie tez tak bedzie :-( jak zaczniemy sie nareszcie sexic:-D
Nooo, i mialam tak po porodzie, dluuugo nie dalam sie mezowi namowic na pelne zblizenie tak mnie bolalo:-(:-(:-(

A ja zaraz ide walczyc z depilatorem aby odswiezyc nozki:-)
Pewnie dzis i tak calosci nie zrobie, ale chociaz po trochu...

Ja mierzylam noramlnie zegarkiem i zapisywalam na kartce:sorry:
Ale patrzylam tylko o ktorej sie zaczyna aby wiedziec co ile minut...
Mialam cala kolumne, np:
10:00
10:25
10:35
10:45
Dzieki niej wiedzialam co ile sa, i czy sa regularne...

to zapisywac tylko kedy sie zacznie i wtedy liczyc odleglosc pomiedzy czasami poczatkowymi?
czy zapisywac kiedy sie zaczyna i kiedy konczy i liczyc czas pomiedzy koncem a poczatkiem nastepnego?

tepak jestem ...:-(

A ja właśnie skończyłam farbować włosy, za chwilę zrobię sobie pazury u nóg:tak:! I bardzo poprawia mi to humor!
A wczoraj postanowiliśmy z mężulem jednak wprowadzic w życie prostaglandyny..... i mam pytanie: ja po stosunku czułam jakby mi ktoś żrącego kwasu nalał do pochwy:eek::sorry::zawstydzona/y:.... Was też tak boli i piecze po stosunku????
hehs my to samo wczoraj! mezus wrocil z parcy, rzucilam mu sie na szyje i powiedzialam tak:
- Twoje plemniki sa mi potrzebne bardzo bardzo!
- ale o co chodzi?
- o to ze od dzis bedziemy sie kochac i nie masz prawa mi odmowic. koneic kropka.
- ale ja sie boje.
- a ja sie naczytalam i nasluchalam ze lekarze polecaja sie seksic i ja chce i kniec.

no i wieczorkiem bylo w koncu male co nieco :tak: tylko rzeczywiscie potem mnie pieklo i palilo w pochwie. choc uzywalismy oliwki. mysle ze to podraznienie bo dlugo nic nic a tu nagle :-D

Mnie sie wydaje, ze wazna jest odleglosc jednego skurczu od drugiego...ale chyba dobrze zapisywac kiedy sie zaczyna i kiedy konczy...chyba wtedy wlasnie tak robilam...tak, wlasnie tak...bo jak jeden se sknczy to pare-parenascie minut przerw i nastepny. Trzeba wiedziec kiedy sie konczy.
Zapisuj sobie koniec i poczatek :)

a potem Moda na sukces:-D już chciałabym miec malego zeby mnie od tego zjadaczaczasu odpedził

Nie... za moda na sukces nie przepadam... Ja jednak i bez dzidzi mam co robic bo do końca grudni amusze obronić pracę magisterską a mam dopiero 15 str... szaleństwo... Robię wszystko żeby jej nie pisać... Taka moja natura, zawsze czekam aż będę miała nóż na gardle... :sorry:

no jutro do mnie szwagierka przyjezdza z synkiem a weekend, wiec nie bede siedziala sama w domku. tylko ja to bym juz chyba wolala z lozka w ogole nie wstawac ...
wszelkie wizyty i odwiedziny sa dobre na gora 2 godziny ... potem mam dosyc ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry