Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękuję :-) kredyt mam swój, całkiem pokaźny, ale sama czytałąś, że musi być debetdebetu tez nie mam ale kredytem się chetnie podzielę!! ;-)
Mały jest boski, prześliczny i taki piękny zielony![]()

hahaha, zwizualizuję sobie debet, a później się okaze, że muszę go spłacać... lepiej nie ryzykowaćwizualizacja)))) podobno przynosi efekty
))))
Heloł dziewczyny!!! Co tu dziś tak pusto?!?! Mam nadzieję, ze nie wszystkie na porodówce:-)???
Ja chcę też już rodzić!!! Wszystko mnie boli - miednica, biodra; ciągle mi niewygodnie!!! A poza tym marzę, zeby juz widzieć małego i już mieć tę cholerną pewność że jest ok!!!!

Albo sie rozpakowuja;-)rzeczywiście chyba mało nas. (...)
Właśnie Ty to wiedziałaś jak moje myśli ubrać w słowa... A poza tym marzę, zeby juz widzieć małego i już mieć tę cholerną pewność że jest ok!!!!....

Nooo właśnie takie miał śliczne zielone rękawiczki, drapki, niedrapki i taki zielony kocyk i tak słodziutko wyglądał, że aż się popłakałamjak to zielony![]()

agissa, dziękuję!:-)
Iza, a może Ty mi przedstaw plusy tego, że pozostałyśmy hipotetycznie same na placu boju![]()
:-)