reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa
przez to moje bieganie nie jestem w stanie Was tutaj doczytać ale cały czas myślami jestem z Wami

i mam wiadomość Michalinka jest już z nami w domku :-)
jest maleńka ubieram Ją w ciuszki rozmiaru 44:blink:
wszyscy odetchneliśmy
Ufffff... :-) Teraz już będzie coraz lepiej :tak::-) Trzymajcie się dziewczyny.

reklama
Cześć
KaśkaK super że malutka jest już z wami w domu :-)
ja jestem własnie po spotkaniu z polożną i tak się zestresowałam że aż mnie mięśnie bolą :baffled: nie wiem dlaczego może przez to że to było w szpitalu bo rozmowa bardzo przyjemna
wszystko już ustalone mam zrobic jeszcze ten wymaz w razie gdybym rodziła w wodzie
dalej mam masować krocze tym olejkiem z Weledy podobno na 98% nie będę nacinana -oby :sorry2: mam nie pić wina przed wyjazdem na porodówkę bo hamuje akcję skurczową i to chyba tyle aaa mam się nie przejmować hemoroidami i nie słuchać mamy -przynajmniej w tej sprawie ;-)polożna boi się tylko o to ze to bedzie taki szybki porod ze nie zdarzy dojechac - na to akurat nie licze :sorry2:i mam nie rodzic ani 6.11 ani 7.11 bo gdzies jedzie ale wrazie czego przyjedzie jej kolezanka
jakos wcale mi nie jest lepiej po tej rozmowie tylko jeszcze bardziej jestem spanikowana :szok:

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Ja jeszcze nie rozpakowana. Jutro badania i usg i okaza sie co słychac u naszego synka. Ja jestem mocno przeziebiona. Jak czytam o maluszkach listopadowych to łzy mi same lece przypominam sobie jak było rok temu i jak będzie niebawem. TAK BARDZO BJE SIE KOLEJNEJ CESARKI A ZARAZEM BYM CHCIAŁA ABY MAŁY JUZ TU BYŁ. bA RAZIE MALUSZEK JEST BARDZO AKTYWNY, . Cały czas leze aby jak najdłuzej wytrzmac. Kołyska czeka na malenstwo choc jeszcze w kartonie. Młodym mamuskom składam gratulecje i niech sie malenstwa zdrowo mają.

Ja nie mam problemów ze spaniem... Gorzej ze wstawaniem :tak: Ale najgorsze jest to, że oprócz bólu podbrzusza jak na okres dostałam biegunki :szok: Tzn może nie tyle biegunka co rozwolnienie. Bo przy biegunce się biega do łazienki praktycznie co chwilę, a jak mam tak, że idę na "2" trzy-cztery razy dziennie i nie jest to zwarte...

reklama
dlatego ja napiszę albo mąż jak urodzę :))))
wczesniej nic nie piszę bo nas zamordują!
Najlepsze, że dziś moja teściowa poszła do szpitala na badania i jest w szpitalu, w którym ja chcę rodzić w związku z powyższym wstrzymuję akcję poród u siebie dopóki ona nie wyjdzie do domu stamtąd :))))

Ty lepiej nic nie wstrzymuj, bo wiesz- wszystko jest na odwrót ;-) jak chcesz to nie masz, a jak nie chcesz to masz...
a na ile poszła na te badania?:-)

Do góry