reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ponarzekam sobie troszkę, bo bardzo marnie dzisiaj sie czuje. Jakoś tak słabo i ten ciągle twardy brzuszek. Jest tak napięty, że trudno sie poruszać. Masakra. A jeszcze czekają mnie imieniny teściowej dzisiaj.
Jutro idę na ktg. Czy może być tak, że mam skurcze, ale ich nie czuję?
To sie wyżaliłam troszkę...:zawstydzona/y:
Miłego wieczoru

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!

sorry,ale musze sobie pokrzyczem, bo zaraz urodze ze stresu i zlosci!

zostalo mi jakies 20 dni do porodu, a ja dalej sie nie przeprowadzilam i wciaz oczekuje decyzji, czy zostalam zaakceptowana jako wiarygodny najemnca, bo przez pieprzony strajk poczty moje referencje od pracodawcy, wyslane w ubiegla srode, jeszcze do nich nie doszly!!!!
poza tym, czepili sie jeszcze faktu, ze obecna umowe mam do 24 stycznia, wiec wedlug nich jestem odpowiedzialna za 2 czynsze- obecny i ten o ktory sie ubiegam!!! tylko niech laskawie zauwaza,ze na niej sa jeszcze dwie inne osoby, ktore tu zostaja, nie maja zadnego problemu z moja wyprowadzka i beda sami placic czynsz. a ja nie jestem odpowiedzialna za CALY czynsz, tylko 1/3 wiec moje zarobki i tak powinny to pokryc. nawet zaoferowalam zaplacic za czynsz na nowy dom z gory do konca stycznia, zeby sie odczepili, ale to im dalej nie wystarcza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
naprawde zaraz urodze, tylko k£$%%£ co ja zrobie po wyjsciu ze szpitala???
moglabym zostac, nikt mnie nie wyrzuca,ale po pierwsze moje wspollokatorstwo jara trawe, czego nienawidze. niby nie w domu tylko w szklarni na ogrodzie,ale i tak krew mnie zalewa, bo nia smierdza. ciagle ktos wchodzi i wychodzi z tego domu, wiecznie goscie i jak ja mialbym tu mieszkac z malym dzieckiem. a najwazniejsze, ze moja mama przylatuje na 7 tygodni z partnerem i nie bede miala gdzie jej przechowac!!!
czasami mam ochote zasnac i juz sie nie obudzic.....

Hmmm KTG nie wykazało jakiś dużych skurczy.
Mała ułożona dalej tak jak mamusia chce
icon_smile.gif

Boże jak ja się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Także kochane 12.11 w czwartek zostanę mamą
icon_smile.gif

Cała się trzęsę z wrażenia
icon_smile.gif
Ale masz super!:-) Też tak chcę

caly czas chodze i jem z nerwow a potem mam mega zgage :cool:
wszystko mnie denerwuje.
mi sie do porodu nie spieszy, niech sobie siedzi, ile chce :tak:

A ja sie boje, ze u mnie sie TO czai i czai, a jak zacznie na dobre to do szpitala nie dojade:szok::szok::szok:
Skoro we wrzesniu prawie nie odczuwajac skurczy skrocila mi sie szyjka, weszlo rozwarcie, to teraz czujac stawianie brzucha, bole promieniujace kosci ogonowej-krzyza przy ruchach maluszka, rozpulchnione lono i ciagle uczucie parcia na pecherz(a jak chce wycisnac siuski to prawie nie panuje nad nim):szok::szok::szok:
moze sie okazac, ze prawie od razu dostane partych

Ale mam wyobraznie, co???:cool:
royanna nawet nie strasz:-):-) ja mam rozwarcie na 2 cm i też się stresuję że nie dojadę bo bedę miała parte ale myślę że to moja wyobraźnia tak działa:tak:

Zwróciłam uwagę że w przychodni lekarka zawsze mierzy mi ciśnienei w lewej ręce a w szpitalu w prawej?
Myślicie ze to moze miec wpływ na tak dużą rozbieżnośc? :eek:
Jak dla mnei brzmi to bez sensu ale znajoma mówila ze jak byla ostatnio na pomiarze to w lewej rece miala 174/.. a w prawej 140/...:eek:
dziewczyny ciśnienie się mierzy na lewej ręce bo to bliżej serducha, nie spotkałam się jeszcze z tym żeby ktoś miał na prawej mierzone, normalnie mnie zszokowałaś
ZAPOMNIAŁAM POŁĄCZYĆ POSTY:(

Także kochane 12.11 w czwartek zostanę mamą
icon_smile.gif

Cała się trzęsę z wrażenia
icon_smile.gif

Cudnie, że tak wszytsko fajnie się ułożyło.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!!!!!

sorry,ale musze sobie pokrzyczem, bo zaraz urodze ze stresu i zlosci!
czasami mam ochote zasnac i juz sie nie obudzic.....

Mam nadzieje, że ci sie poukłada wszystko, ale lepiej się uspokoić żeby wszytskie sprawy poukładać przed urodzeniem się dzidzi.... Musi być lepiej~~:tak:~Dasz rade!

reklama
Do góry