Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ma za dobrze...Dzisiaj na KTG wyszły skurcze, nareszcieNo i rozwarcie na 2 cm
Jest szansa że kiedyś urodzę, ale na pewno nie w tym tygodniu

No i jak dzis nie urodze z tego wysilku to juz nie wiem
a takie spacery to juz nie dla mnie niestety...nawet nie moglam sie sama rozebrac...no i niestety dzis sie okazalo, ze ciazowki jedyne w ktore do soboty wchodzilam sa za male
brzusio sie juz w nie ledwo ledwo wciska 

witamy z pokladu dom!!! Ja to chyba jestem okropna, namarudzilam wam z rana, a Olcia na patologii i to w takim dobrym nastrojuWitam z pokładu patologii ciąży.
Już dostałam ochrzan za walizkę na kółkach, teraz czekam na zlośliwosci odnośnie laptopa....

a ty jak dlugo jeszcze planujesz na uczelnie uczczac i to pewnie jeszcze za kolkiem co????Ja już się pogubiłamCzlowiek ledwo co z zajęć wróci i już kolejne porody!
![]()
nooo to dobra wiadomosc, a moze i ten tydzien kto wie.....Dzisiaj na KTG wyszły skurcze, nareszcieNo i rozwarcie na 2 cm
Jest szansa że kiedyś urodzę, ale na pewno nie w tym tygodniu
Na wspólnej, a teraz M jak miłość, wczoraj jak ukradl ten tym noworodka ze szpitala to az sie poplakalam, a moj maz nie wiedzial co sie dzieje, ale to pewnie byly hormony, bo tak normalnie nie biore sobie tak seriali do sercaAle cisza!
Pewnie czesc z Was rodzi, a czesc oglada Barwy szczescia lub na wspolnej![]()