Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

też ze śmietaną i cukrem.... ahhh....
hehe u mnie odwrotnie ja w 11 tyg zle zaczelam sie czuc poszlam na zwolnienei i od poczatki 12 to mdlosci sie zaczely wiec ja jestem odmiencem![]()
prawdopodobnie po I trymestrze, czyli wraz z błogosławionym 12 tygodniempodobno tak jest (moja kuzynka jest w drugiej ciąży i zawsze powtarzała o tym błogosławionym 12 tygodniu, gdzie sytuacja staje się opanowana i dostaje się powera.
Nie strasz mnie! A ja się cieszę, że u mnie jak dotąd zero wymiotów, mdłości prawie nic i że już tak zostanie do końcaNiektórzy mnie straszą, że w szóstym miesiącu mogą nawiedzić......
![]()
już pod koniec dnia czuję się niesamowicie odłabiona... nie wiem jak ja na swoim weselu wytrzymam... Kawa jedna to za mało na całą noc...

12 czerwca 2009 :-) Pewnie się zdziwicie, że to piątek... Bierzemy ślub w cerkwi i w cerkwiach śluby dają w piątki i w niedziele. W sobotę nie można, ponieważ liturgia w niedziele jest bardzo ważna i należy na niej być.

Byłam w szoku... Aż zapytałam czy przypadniem żadna część mu na głowę nie spadła (pracujemy w serwisie samochodów ciężarowych)... Ale, to nie wszystko! Musiałam dzisiaj pojechać podpisać papiery, to zaniósł mi teczkę do samochodu! Czasami taki kubel zimnej wody od pana ginekologa na głowę mu spadł to może lepiej będzie... A teraz ja sobie siedzę, a Ł zmywa