Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale czuję, że mam dużo więcej energii niż w poprzednim miesiącu :-) Wczoraj wyczyściłam wszystkie szafki w kuchni bez większego zmęczenia
No i oczywiscie mam lekkie obawy - czuje sie o niebo lepiej wiec czy na pewno z dzidzia wszystko jest ok? Ale to chyba norma, takie myslenie :-) za niecale dwa tygodnie ide do ginekologa i wtedy znow zobaczymy nasza kruszynke :-) juz nie moge sie doczekac 
czeka mnie jeszcze przeglad ubran, bo coraz cieplej sie robi, a w spodenki z zeszlego lata to sie na pewno nie wcisne ;-) wiec trzeba pochowac to czego nie bede w tym roku nosic i zobaczyc co zostanie
mam nadzieje ze troche tego bedzie, bo nie mam jakos nastroju na zakupy ciazowe dla mnie.mam jesc kwas foliowy, zelazo i witaminy, wage wczoraj sprawdzilam wiec nie wie... ale chyba w przyszlym tygodniu do niej pojade... jak bylam w swieta u gin to bylo wszystko ok, pomimo wymiotow... mam nadzieje ze wczorajsza noc to po prostu to "przemieszczanie sie na srodek" hihi![]()
Olica, weź męża koniecznie!! Zobaczysz, jak mu oczy zabłysną..... Bezcenne....
Ja mojego M. wzięłam już na pierwszą wizytę i lekarz, zanim go wpuścił do gabinetu, spytał mnie, czy M. się nie zszokuje, czy jest przygotowany na taki widok (wiesz, usg przez pochwę, nie przez powłoki brzuszne) Ale to nie grało żadnej roli - liczył się tylko mały zarodek na ekranie
![]()

Mam pytanko ogolne czy skoro dzis skonczylam 12tydz to jutrzejsze badanie bedzie przez brzusio?fajnie by bylo bo szczerze mowiac po dopochwowym mam zawsze lekkie swedzenie,chyba ten zel mnie uczula
dziekuje z gory i zycze wszyskim milego dnia
Jeszcze jedno mam pytanko jak u Was wyglada z waga?ja jestem troche przerazona bo mi przybylo juz jakies 4kilo jak tak dalej pojdzie to bede pod koniec sie kulala hahahaha![]()
Nie martw sie ze przytylas 4kg, jesli jesz nie opychajac sie to wszystko w porzadku 
i sie wazylami schudlam 1,5 kg od wagi poczatkowej sprzed ciazy
(( wczorajsza noc paskudna a feee wymioty a potem bol brzucha
coraz bardziej nie chce mi sie do pracy chodzic... czego moj maz nie rozumie bo on oddany pracodawcy pracocholik
(( i slysze ze ta a ta chodzila do Vi m-ca ciazy
dzis mam fatalny humor
![]()