Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
okiprzeniosłam na "karmienie piersią"

:-(
cipa jedna
Myslalam ze nie dam rady z dziewczynami, ale jest w miare ok. Julia w miare wyrozumiala, czasem rogi pokazuje, ale da sie przezyc.
A dzis ma szesc dni i zero kupy od ur. Tylko na poczatku trzy smolki. No i nic nie wskazuje ze jej sie cos chce 
Kurczę, a konsultowałaś ten brak kupy z jakimś lekarzem albo położną?...
Moja malutka wietrzy sie wlasnie przy okienkuA dzis ma szesc dni i zero kupy od ur. Tylko na poczatku trzy smolki. No i nic nie wskazuje ze jej sie cos chce
Dobra, uciekam... papa

Moja malutka wietrzy sie wlasnie przy okienkuA dzis ma szesc dni i zero kupy od ur. Tylko na poczatku trzy smolki. No i nic nie wskazuje ze jej sie cos chce
Dobra, uciekam... papa
Kurczę, a konsultowałaś ten brak kupy z jakimś lekarzem albo położną?
Tutaj bez porządnej kupy do domu ze szpitala nie wypuszczają!!!!!

NO JAK?U mnie stwierdzili ze to normalne przy karmieniu piersia i kupy mam zaczac liczyc od 5-tej doby. Dzis byla polozna i mowie ze dalej nie ma, a ona mowi ze czasem tak moze byc. Sprawdzila brzuszek, ale on nie byl wzdety, wtedy zaczela uciskac nozki do brzuszka i nic! Zero kupy. Zaraz mama przywiezie mi czopki glicerynowe, moze to cos da, choc wszedzie pisze ze do 1-go miesiaca nie wolno, ale polozna mowi ze nie zaszkodzi![]()

NO JAK?
Przeciez wlaśnie przy karmieniu piersią jest wzmożona czestotliwość kup i wtedy takie bardziej kupowe siuśki lecą niż zbita konsystencja
bynajmniej z tego co mi wiadomo... wiesz, nie chce cie straszyc tylko jakieś dziwne dla mnie to co piszesz...