_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
klaudzia nic mi nie pisała co u niej..
mam nadzieję że jak najszybcij się odezwie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koleżanka radziła seks :-) a po nim leżenie z nogami do góry żeby nic nie wypłyneło ;-)nie wiem jak ona dała rade tak leżeć bo ja przy moim wielkim brzuchu będe mieć problem ale u niej to poskutkowałopytanie tylko co robić, bo ja wypróbowałam wszystkiego poza olejkiem rycynowym, ale też raczej by mi nie pomógł, bo on głównie wywołuje biegunkę a ja mam już od 3 dni rozwolnienie i skurcze jelit więc nawet nie chce pogarszać sytuacji)
uparciuchy te nasze dzieci)

koleżanka radziła seks :-) a po nim leżenie z nogami do góry żeby nic nie wypłyneło ;-)nie wiem jak ona dała rade tak leżeć bo ja przy moim wielkim brzuchu będe mieć problem ale u niej to poskutkowało![]()

My po spacerku , wiec szybko weszłam i byłam pewna że coś Klaudzia napisała a tu ciszaaa.....pozostaje nam czekać i trzymać kciuki.klaudzia nic mi nie pisała co u niej..

strasznie mam pecha do znajomych, tu nie mam nikogo, normalnie z nudow juz sie zalamuje a przez to ze nie mialam lekko w ciazy nie moglam z wami spedzic wiele czasu i ciagle nie nadazam :-( tak mi teskno do ludzi :-(

az sie prawie poplakalam ze szczescia
i nigdy nie bylam taka szczesliwa myjac pupe od kupy
czopki nie beda potrzebne 
Milencia, a zaglądasz na ten wątek:moj synek czesto robi kupke, taka wlasnie zadka zoltawa
dziewczyny jak was namiezyc na nk, wprawdzie dopiero co sie tam zarejestrowalamstrasznie mam pecha do znajomych, tu nie mam nikogo, normalnie z nudow juz sie zalamuje a przez to ze nie mialam lekko w ciazy nie moglam z wami spedzic wiele czasu i ciagle nie nadazam :-( tak mi teskno do ludzi :-(