• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
pytanie tylko co robić, bo ja wypróbowałam wszystkiego poza olejkiem rycynowym, ale też raczej by mi nie pomógł, bo on głównie wywołuje biegunkę a ja mam już od 3 dni rozwolnienie i skurcze jelit więc nawet nie chce pogarszać sytuacji :))
uparciuchy te nasze dzieci :))
koleżanka radziła seks :-) a po nim leżenie z nogami do góry żeby nic nie wypłyneło ;-)nie wiem jak ona dała rade tak leżeć bo ja przy moim wielkim brzuchu będe mieć problem ale u niej to poskutkowało :tak:

ciekawe co u klaudzi :))
dziunka nie ma się co martwić. mojej siostrze lekarka mówiła że czasami noworodki nawet ronią raz na 10 dni i żeby się nie martwić jeśli małej nic nie dolega :))

moj synek czesto robi kupke, taka wlasnie zadka zoltawa :cool2:

dziewczyny jak was namiezyc na nk, wprawdzie dopiero co sie tam zarejestrowalam :cool2: strasznie mam pecha do znajomych, tu nie mam nikogo, normalnie z nudow juz sie zalamuje a przez to ze nie mialam lekko w ciazy nie moglam z wami spedzic wiele czasu i ciagle nie nadazam :-( tak mi teskno do ludzi :-(

Chcialam tylko napisac ze mala zrobila taka kupe ze myslalam ze pampersa mi nie starczy :-D:-D:-D az sie prawie poplakalam ze szczescia:-D i nigdy nie bylam taka szczesliwa myjac pupe od kupy :-D czopki nie beda potrzebne :tak:

A co z klaudzia sie dzieje??

reklama
moj synek czesto robi kupke, taka wlasnie zadka zoltawa :cool2:

dziewczyny jak was namiezyc na nk, wprawdzie dopiero co sie tam zarejestrowalam :cool2: strasznie mam pecha do znajomych, tu nie mam nikogo, normalnie z nudow juz sie zalamuje a przez to ze nie mialam lekko w ciazy nie moglam z wami spedzic wiele czasu i ciagle nie nadazam :-( tak mi teskno do ludzi :-(
Milencia, a zaglądasz na ten wątek:
Mamy z Tatusiami z Turcji - Forum BabyBoom ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry