• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
ja też wspomniałam sobie swój ślub :) a było to całkiem niedawno :)

Kochane , czy zna któraś taką piosenkę z lat 80tych, w których motywem przewodnim są słowa "Do you remember..". Pozniej są słowa " I never meant to break your heart, so sorry, please excuse me itd.Trochę to mało danych pewnie , ale usłyszałam ją dziś po raz kojejny w radiu i chodzi za mną.Chcę poznać autora i tytuł :)

Tak sie zastanawiałam co u dziubaska , maliny, kaskik, wyjatkowej...

p.s.pozwoliłam sobie poprawić moją łamaną angielszczyznę co by kirze szczególnie serce nie stanęło :)

Ostatnia edycja:

Kochane , czy zna któraś taką piosenkę z lat 80tych, w których motywem przewodnim są słowa "Do you remember..". Pozniej są słowa " I never [ment]-ten wyraz zapisuje fonetycznie to breake your hearth, so sorry, please excuse me itd.Trochę to mało danych pewnie , ale usłyszałam ją dziś po raz kojejny w radiu i chodzi za mną.Chcę poznać autora i tytuł :)

a u mnie co to sie nie zastanawialas?;P dziubasek i malina sa na regionalnym warszawskim, mamy z warszawy i okolic gdzie i ja sie zapisalam:) a co u kaski k i wyjatkowej nie wiem...

Kochane , czy zna któraś taką piosenkę z lat 80tych, w których motywem przewodnim są słowa "Do you remember..". Pozniej są słowa " I never [ment]-ten wyraz zapisuje fonetycznie to breake your hearth, so sorry, please excuse me itd.Trochę to mało danych pewnie , ale usłyszałam ją dziś po raz kojejny w radiu i chodzi za mną.Chcę poznać autora i tytuł :)

Kayleigh zespołu Marillion :)))
uwielbiałąm Marillion w liceum.... dla Fisha nauczyłąm się angielskiego, ale jak już go spotkałam po koncercie, to nie byłam w stanie nic mówić :)))

Hej laleczki,
ja dzis na necie u dziadka ;)

U nas wczoraj piekna pogoda, dzis znow strasznie wieje i jest paskudnie :( Przyjechalam do dziadkow bo nie mam juz co w domku robic... i zaczynam sie zastanawiac jak dlugo tak wytrzymam... wrocilabym do pracy, ale najchetniej z Aska przy boku ;) a to nierealne...

Pozdrawiam cieplo :*

piekna jest.
ja bede miala szyta. mam sobie wybrac tylko jak ma wygladac i juz wybralam, ale teraz zakochalam sie w Twojej ... pieknie ma zrobione to marszczenie na brzuchu ... mrrrr
mysle, ze dzieki temu marszczeniu troszke mnie wyszczupli ::-) ta tez bedzie szyta na wymiar, wiec najpirw wybralam sie do salonow mierzylam wszystko co bylo w moim rozmiarze a potem wybralam cos co mi sie podobalo i mialo podobny fason do tego co najlepiej na mnie wygladalo...pewnie, ze wolalabym napierw ja zmierzyc, a potem zamowic, ale niestety wzgledy ekonomiczne....tak jest duzo taniej :-)
w ogole dziekuje za wszystkie ''ochy'' i ''achy'' na temat mojej sukni :-) tez juz nie moge sie doczekac :-)

reklama
Iza dzięki :) dzis zapoznaje Antoniusza z nową muzyką. Ile można słuchać kołysanek? "P

Kira jakos nie myślałąm co u Ciebie :P Czy to cos znaczy?:P pozdrow dziubaska i maline i niech do nas zajrza !!!!!!!!!!!!!

Iza przeszukałam you tuba i obejrzałam kilka fajnych teledysków :) gitara taka , że aż po plecach dreszcze idą. Dziwię się , ze na tym koncercie pusciłaś go wolno - ja bym nie odpusciła. Teraz już raczej nie wygląda tak cudnie, chociaz jakby zęby zacisnąć :P
W teledysku BEAUTIFUL wyglada niemal tak smakowicie jak bono w WITH OR WITOUTH YOU :)
Boziu co ja wypisuje , dobrze , że M nie ma dostepu do BB:D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry