Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie zaskoczyły te pielgrrzymki, najpierw do Warszawy, teraz do Krakowa :-/:-/ jak na to patrzę, to mam wrazenie, że zginął niemal święty...... Naprawdę przykro mi, że zginęło tyle osób, to tragedia......... ale otoczka jaką stworzyły media jest niesmaczna.............my jako naród jesteśmy mistrzami w tworzeniu martyrologii, to piękne i wzniosłe, że tyle w nas patriotyzmu, szkoda tylko, że na pokaz............... na tydzień...............
...... i dziecko zrobilysmy...
I tu sie z toba w 100% zgadzam;o) Nam w zeszla zime tak dowalilo sniegu, ze wszyscy tylko w domach siedzieli i sie nudzili (bo ile to mozna na biegowkach jezdzic?), no i tak powstala Madelenka ... hihih...Przyznam ze od kiedy nie mamy TV, od kiedy nie czytamy dziennikow i od kiedy zepsulo sie radio zycie jakies takie spokojniejsze)))
Co chce znajde na Internecie, a reszta nas omija szerrrrrrrrrrrrrrrrokim łukiem. To wygodne i ile czasu mamy dla siebie... i jak sie klocimy... i dziecko zrobilysmy... i ... no moze warto miec TV i czytac gazety i sluchac radia
(ostatnie zdanie to żart oczywiście, żart taki...)