reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Przykro mi ale musicie sie do mnie dopasowac:-D:-D:-D:-D bo wy na miejscu a ja dojechac musze:cool: Ale bedzie to na pewno miedzy 23 lipca a 8 sierpnia :sorry2:

reklama
Ech, to ja juz nic nie napisze, u nas tez niezaciekawie, choc teraz jak A dostal lepsza prace to jakos sie bujamy, ale mi macierzynski sie skonczyl, wypoczynkowy konczy za miesiac, a potem zostanie tylko 400 zl wychowawczego :| a tu wegiel na zime trzeba kupic...
Dziunka, Ty masz wychowawczy płatny?? Pytam z ciekawości, broń Boże z pretensjami - żeby nie było:-p..

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y:dziunka Ty to jestes szalona normalnie ja to nie moge sie wybrac na spotkanie kk, umowic sie z wami w Sopocie a ty ruszasz na W-we. Tylko podziwiac z 2 dzieci :zawstydzona/y:

no ja też do warszawy mam problem się wybrać.
Skończy się na tym, ze dziunka będzie u mnie mieszkać i ona pojedzie do warszawy a ja nie :D

Skad ja to znam :-( My jeszcze jakis czas temu palilismy w piecu. I pewnie od wrzesnia znowu. Jeszcze jak pomysle o zimie -15 lub wiecej to az jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My mieszkamy na blokach i mamy CO, ale jak sobie pomyślę, że w zeszłym roku musieliśmy dopłacić do ogrzewania aż 1300zł, to aż się boję, co będzie w tym roku (po zimie z niunią):-:)-(..a przecież normalnie w czynszu też się płaci za CO..

reklama
ja mam rachunków prawie 1500! w tym pozyczka oczywiście, której cholera nie moge przestać płacić, bo żyrantom by natychmiast na pensję wsiedli ale i tak zwykłych rachunków koło 1000zł zbiera się tego od groma

Do góry