AniaSm
Fanka BB :)
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrójakurat coś dla mnie... na poprawę humoru...
uśmiałam się jak nie wiem.. a przy tym moja małateż..
bo jak widzi że mama się śmieje to ona też musi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrójakurat coś dla mnie... na poprawę humoru...
uśmiałam się jak nie wiem.. a przy tym moja małateż..
bo jak widzi że mama się śmieje to ona też musi![]()
cieszę się że udało mi się poprawić Twój nastrój, a jak komputer?? naprawiony??

zgrałam już wszystkie zdjęcia i co ważniejsze na dysk... no i czekam tylo aż D dostanie woly dzień i jedziemy oddać na gwarancje...współczuje szefowej !!! u nas na szczęście jest coś takiego nie do pomyśleniazgrałam już wszystkie zdjęcia i co ważniejsze na dysk... no i czekam tylo aż D dostanie woly dzień i jedziemy oddać na gwarancje...
ale mało tego.. właśnie się dowiedziałam że moja szefowa przez mój okres pracy nie odprowadziła za mnie ok 40 składek i chiałam iść na socjal a się niestety niekwalifikuję..
muszę teraz sądownie łatwić żeby mi wszyskie zaległe składki odprowadziła....:-(
a mi to nie...???współczuje szefowej !!! u nas na szczęście jest coś takiego nie do pomyślenia![]()

chodziło mi o to że współczuje tobie takiej szefoweja mi to nie...???
no niestety,.. skoro nie zrobiła tego co w jej obowiązku...
aha...chodziło mi o to że współczuje tobie takiej szefowej, mój błąd że źle to napisałam
![]()