Sylaba
Fanka BB :)
ja musze do pracy jutro RATUNKU!!!!!!!!!!!!moje biedne dziecko
Etna36 jak ja ciebie dobrze rozumiem, ja zaczynam od wtorku i jestem w takim dole, co spojżę na małego to mam łzy w oczach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja musze do pracy jutro RATUNKU!!!!!!!!!!!!moje biedne dziecko
Etna36 jak ja ciebie dobrze rozumiem, ja zaczynam od wtorku i jestem w takim dole, co spojżę na małego to mam łzy w oczach.
dziunka jak jest bardzo gorąco to daj ją na piach..
a co tam..
byle by nie tarła oczek i nie smakowała..
oja też w piachu nóżkami stałą już na plaży i nwet dotykała wody z oceanu
nie wkelję zdęć bo nie mam na kompie.....:-(
a widzisz mówiłam Ci! siedź w domu poki możesz to Ci się do ludzi zachciałoja musze do pracy jutro RATUNKU!!!!!!!!!!!!moje biedne dziecko
dacie rade te 3 tygodniejak ciepły piasek to ja bym puściła.Co myślicie o zabawie Asi w piachu?
Dziś na plaży to aż się wyrywała by pokulać się po piachu. Co na koc ją położyłam to już gonic po plaży musiałam. Brałam, wytrzepywałam z piasku, sadzałam na koc, a ta zaraz myk na brzuch i turlanie. Julcia posypywała jej gołe stópki piaskiem to mała aż piszczała z radości i śmiała się jak szalona
Ale efekt zabaw taki że piach wszędzie - we włosach, uszach, pupieWszystko było ok dopóki nie przypomniała sobie że przecież trzeba "to coś" posmakować
i w ten sposób piach znalazł sie też w buzi
potem zrobiła się śpiąca i zaczęła trzeć oczy - w porę udało mi się łapki wyczyścić (nie chce nawet myśleć jakby swoje gałki piaskiem zatarła
).
No i nie wiem - trzymać na chama w wózku czy na ręku byleby do piachu nie puścić czy pozwolić szaleć (oczywiście kontrolując)?

NA CALY ETAT :-(stanowczo za krótki !
Etna wracasz na pełny etat?
Ja będę korzystac z przerwy na karmienie i o godzine szybciej kończyć, niewielkie pocieszenie ale zawsze to coś
Musialas byc malo przekonywujaca, rozstroj zołądka mam dzisiaj i zrobilam sobie podwójna melise, mały chyba wyczol moje zdenerwowanie i w nocy budzil sie co godzine. Pierwszy raz tak nam sie przytrafilo wiec jestem strasznie nie wyspana.a widzisz mówiłam Ci! siedź w domu poki możesz to Ci się do ludzi zachciałodacie rade te 3 tygodnie
jak ciepły piasek to ja bym puściła.
u nas bylo tak jak u ciebie, najpierw kreska potem klucie a potem juz tez pukalismy lzeczka i potem dopiero bylo widac bialy zabekJak nic idzie ząb!!! Jak w tym śnie! Tzn że idzie to już dawno było widać, ale teraz chyba się przebił! Czuć pod palcem normalne drapanie, zaraz polecę łyżeczką postukać :]
A swoją drogą Waszym dzieciom wychodził cały ząbek, tzn ze widać było od razu cała kreskę? Bo u nas tak jakby nie całość widać...
Hejka...
MAm pytanko do dziewczyn które karmią tylko piersią - czy Wasze pociechy jedzą już jakieś inne rzeczy? - owoce, kaszke?