reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Kiloel nie z takimi rzeczami juz dawałas sobie rade- jestes supermenka!!!!!!!!11:-)
dziubasek jak się czujesz!!!!!!!!? jestem podniecona Twoja ciaza:-D

Kiloel nie z takimi rzeczami juz dawałas sobie rade- jestes supermenka!!!!!!!!11:-)
dziubasek jak się czujesz!!!!!!!!? jestem podniecona Twoja ciaza:-D
czuję się nie ciążowo :))) i jeszcze chyba nie dotarło do mnie, choć dziś pogłaskałam swój brzuszek i zagadałam do nowego mieszkańca :)
Dziś się zastanawiał jak to będzie wychodzić na spacery z dwójeczką i w ogóle.... Ale cieszę się niesamowicie, że będę miała drugiego dzidziusia :)

Dziubasek - moje gratulacje z powodu ciąży.:-)

Kilolek - trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wszystko wróciło do normy. :-) I trochę więcej snu życzę. Mam nadzieję, że Michaś szybciutko złapie swój rytm.

Co do kremu na słońce, to ja też używam z filtrem 50 (u Bartka). Mam SVR 50+. Amelce natomiast smaruję Ziajką z filtrme 30.

reklama
cześć babeczki i jak na dzisiaj?? :-)

u nas upał czekam na M i pojedziemy kupić wiatrak bo w nocy się spać nie da a już o niuńku nie wspomnę co wyczynia:-(
więc padam na pysk ale sie dziecku nie dziwię bo goooorąc...

moja starsza latorośl pojechała na wycieczkę do Krakowa z kółka angielskiego i coś czuję że spalona przyjedzie cóż... przynajmniej zadowolona będzie a mi nikt dziś ie truje mamo daj na loda mamo a moge to mamo a tamto etc etc... :-)

dziubasku a jaki wózek sobie kupisz??-):-)

Do góry