Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hmmm zyżby jakaś budowa się u was szykowała??:-):-)
a moze moze ... ;-) nic nie mowie zeby nie zapeszyć ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm zyżby jakaś budowa się u was szykowała??:-):-)
hahahah, mam podobne odczucia :-)jak sobie pomyśle o moim porodzie to już nie chce mieć więcej dzieci , dlatego żeby mieć kolejnego bejbika myślę o wszystkim innym
ciekawe co tam u royanny??? dawno jej tu nie było
a moze moze ... ;-) nic nie mowie zeby nie zapeszyć ...a co do zebow dziekujemy ale mam nie cieszy mnie fakt
Pawełek mocno cierpi yh .. wlasnie dałam Ibum na noc zeby choc troche ulzyc w cierpieniu i zeby zasnał spokojnie yh .... bidulka moja kochana
o Jezu miałaś cesarkę??
ja jak sobie przypomnę to mi słabo się robi...
ta?kasiu wow gratulacje, ale co z Pawcia za genlelman i na Amelke nie czekaU nas dalej szczerbato....
![]()
placyk już widziałaś na zakupkach;-) ale jeszcze dokupimy zjeżdżalnię, i może coś jeszcz jak znajdziemyo ja cie do 10.30 marzenie ... :-):-)
pochwal się swoim placem zabaw :-)
kurcze fajnie masz z tym swoim D![]()