reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hmmm zyżby jakaś budowa się u was szykowała??:-):-)

a moze moze ... ;-) nic nie mowie zeby nie zapeszyć ... :) a co do zebow dziekujemy ale mam nie cieszy mnie fakt :( Pawełek mocno cierpi yh .. wlasnie dałam Ibum na noc zeby choc troche ulzyc w cierpieniu i zeby zasnał spokojnie yh .... bidulka moja kochana

reklama
a moze moze ... ;-) nic nie mowie zeby nie zapeszyć ... :) a co do zebow dziekujemy ale mam nie cieszy mnie fakt :( Pawełek mocno cierpi yh .. wlasnie dałam Ibum na noc zeby choc troche ulzyc w cierpieniu i zeby zasnał spokojnie yh .... bidulka moja kochana

zazdroszczę i 3mam kciuki :-)

no to aktycznie bidulek z tymi ząbkami :-(

o Jezu miałaś cesarkę??
ja jak sobie przypomnę to mi słabo się robi...

Nie, miałam normalny poród, ale indukowany w 41 tygodniu. Dla mnie to była błyskawica 4,5 godziny tylko. Nieprzytomna byłam z bólu, ale dostałam przy 9 cm znieczulenie :D i dzięki temu wspominam to jako naprawdę jeden z najbardziej wzruszających wieczorów w życiu.. zero traumy :). Urodziłam w 3 skurczach na zupełnym luzie :)

No w koncu dzien z glowy, ale mi maly dzisiaj dal w kosc, nam :))
nie wiem co to bylo i czemu, ale caly dzien marudzil i nie chcial spac
ale juz mysle ze teraz bedzie spal wiercipietek

o ja cie do 10.30 marzenie ... :-):-)
pochwal się swoim placem zabaw :-)

kurcze fajnie masz z tym swoim D :tak::tak:
placyk już widziałaś na zakupkach;-) ale jeszcze dokupimy zjeżdżalnię, i może coś jeszcz jak znajdziemy:-p
no a z tym moim D to włąsnie nie zawsze tak fajnie... bo jak sobie coś "pod ręką" położę i zaczynam coś robić a tu zonk tego nie ma:szok: bo D wyniósł tam gdzie powinno leżeć:sorry2:
np non stop robi mi tak z maścią dla małej... hah , smaruję ją na noc na górze w sypialni i rano też w sypialni zanim ją ubiorę , więc maść kładę albo na półce albo koło łóżka... i zawsze znika... i musze latać na dół bo tam szafka z lekami:wściekła/y:
i mu codziennie powtarzam że ma mi nie odnosić, a on że skoro to leki to muszą leżeć w szafce na leki:sorry2:

reklama
U nas dzis pogodny dzien byl, za ro wieczor laloooo jak nigdy ;/ jutro tez tak ma lac wiec juz mam dola na jutro. Nie nawidze siedziec w domu caly dzien.

Nie pochwalilam sie ze na koncercie w czwartek bylo BOMBOWO :D i milo bylo spedzic wieczor poza domem z mama i nie myslec o niczym.

Kurde juz odliczam dni do wyjazdu do PL. Nie moge sie doczekac jak nigdy.... a tu jeszcze tak dlugo :-(

GRATULACJE DLA PAWCIA! Co by za miesiac nie mial calego uzebienia :-) hehe

a tak wogole to brat mojej znajomej mial full secik zabkow gdy mial 4 miesiace!!!!! MASAKRA! wygladalo to komicznie! (widzialam dowod na zdjeciach)

Do góry