Kasiiula
mamusia Pawełka :)
zamulaszja sprzątam więcc jestem z doskoku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zamulaszja sprzątam więcc jestem z doskoku![]()
no może przesadziam,z e tragedia, bo bywają gorsze ale okaząllo się,z e jest bardzo wiiotki i ma duże problemy z napięciem w dloniach, brzuchu, prawym poslladku (którego zupelnie nie używa) a w prawej nóżce ma okropne przykurcze dlla odmiany. W styczniu bylam u ortopedy i kazał czekac pół roku a to się strasnzie pogorszyło przez te 6 miesięcy. Ja z reszta byłam przekonana, ze to rozwojowa krzywica kolan a on mnie z błedu nie wyprowadził, tylko się dziwiłam, żę to się tak poglębia i to tylko w jedenj nózce a do tego strasznie dziwnie stawia stopę, a tu się okaząło, ze moje dziecko nie jest w stanie postawic jej prosto tylko niemal prostopadle do drugiej stopy, bo, ze nie jest w stanie zgiąć kolanka takk by usiąść po "turecku" to sama zauważylam ze 2 miesiace temu ale lekarz uparcie kazął czekac do czerwca...ah Kilolku ....
Gratulacje postępów Michasia widocznie nie spieszyło mu się do siadania))) a co z Kuba ?? ;/ bo mówisz ze tragedia????
pozatym nei wiem jak zapomnialam ale wczoraj mineło 7 MIESIECY PAWEŁKA .... a niedawno pół roku mialhihihi
zazdroszczę, nam się nie udaloHej babeczki!u nas dzis znowu deszcz co za pogoda:-(a ja chcialam sie pochwalic ze moja Maja dostala sie do przedszkola i od wrzesnia bede miec malego przedszkolaka:-) ale sie ciesze:-)
Wow Kasiu gratulacje dla Pawelka za nowe zabki:-)ale tempo:-)zazdroszcze budowy:-)tez bym chciala..mam nadzieje ze pochwalisz sie jak juz bedzie to pewne:-)
Moj May tez wczoraj byl strasznie marudny:-(niespal prawie w cale w nocy tez waroiwal i jak zwykle pobudka dzis o 6...
Kilolku gratulacje za postepy dla Michalka:-)
Witajcie po ponad dwu tygodniowej przerwie
Pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie nie bylo, ale to nic, i tak przypomne o sobie
Bylam nad morzem, robilismy chrzciny a potem 2 tygodnie z chlopakami sie dotlenialam
Ale wypoczelam)))
zauważyłyśmy i się zastanawiałyśmyWitajcie po ponad dwu tygodniowej przerwie
Pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie nie bylo, ale to nic, i tak przypomne o sobie
Bylam nad morzem, robilismy chrzciny a potem 2 tygodnie z chlopakami sie dotlenialam
Ale wypoczelam)))
sorki ja nie zauważyłam hehe bo mnie nie byłoWitajcie po ponad dwu tygodniowej przerwie
Ale wypoczelam)))
gość widać że profesjonalista hahaha jakie ma body czadoweu nas tez nie ma zabkow. gartulacje soni i pawelka
posmialam sie troche, mala uwielbia ta piosenke,a taniec w wykonaniu tego kolesia to poezja![]()