reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
ah Kilolku ....
Gratulacje postępów Michasia widocznie nie spieszyło mu się do siadania :)))) a co z Kuba ?? ;/ bo mówisz ze tragedia????

pozatym nei wiem jak zapomnialam ale wczoraj mineło 7 MIESIECY PAWEŁKA .... a niedawno pół roku mial :) hihihi
no może przesadziam,z e tragedia, bo bywają gorsze ale okaząllo się,z e jest bardzo wiiotki i ma duże problemy z napięciem w dloniach, brzuchu, prawym poslladku (którego zupelnie nie używa) a w prawej nóżce ma okropne przykurcze dlla odmiany. W styczniu bylam u ortopedy i kazał czekac pół roku a to się strasnzie pogorszyło przez te 6 miesięcy. Ja z reszta byłam przekonana, ze to rozwojowa krzywica kolan a on mnie z błedu nie wyprowadził, tylko się dziwiłam, żę to się tak poglębia i to tylko w jedenj nózce a do tego strasznie dziwnie stawia stopę, a tu się okaząło, ze moje dziecko nie jest w stanie postawic jej prosto tylko niemal prostopadle do drugiej stopy, bo, ze nie jest w stanie zgiąć kolanka takk by usiąść po "turecku" to sama zauważylam ze 2 miesiace temu ale lekarz uparcie kazął czekac do czerwca...

Hej babeczki!u nas dzis znowu deszcz co za pogoda:-(a ja chcialam sie pochwalic ze moja Maja dostala sie do przedszkola i od wrzesnia bede miec malego przedszkolaka:-) ale sie ciesze:-)

Wow Kasiu gratulacje dla Pawelka za nowe zabki:-)ale tempo:-)zazdroszcze budowy:-)tez bym chciala..mam nadzieje ze pochwalisz sie jak juz bedzie to pewne:-)

Moj May tez wczoraj byl strasznie marudny:-(niespal prawie w cale w nocy tez waroiwal i jak zwykle pobudka dzis o 6...

Kilolku gratulacje za postepy dla Michalka:-)
zazdroszczę, nam się nie udalo

100 lat dla Pawełka i Soni

Witajcie po ponad dwu tygodniowej przerwie :)
Pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie nie bylo, ale to nic, i tak przypomne o sobie :)
Bylam nad morzem, robilismy chrzciny a potem 2 tygodnie z chlopakami sie dotlenialam :)
Ale wypoczelam :))))

Pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie nie bylo, ale to nic, i tak przypomne o sobie :)
Bylam nad morzem, robilismy chrzciny a potem 2 tygodnie z chlopakami sie dotlenialam :)
zauważyłyśmy i się zastanawiałyśmy:tak:
fajnie że juz jestes:-D no i miło że wypoczęłas,,, daj jakies fotki:-)
no i opisz jak po chrzcie??

sorki ja nie zauważyłam hehe bo mnie nie było :D witaj z powrotem

zmykam do łózka, zamierzam się wreszcie wyspać. Mój mąz się dziś byczy bo jest wczorajszy więc ja też zamierzam, sama nie będę zasówać. W końcu to tez jego dziecko więc i jego chrzciny :D co miałąm dziś zrobić jutro mężowi wcisnę hehe papa

u nas tez nie ma zabkow. gartulacje soni i pawelka

posmialam sie troche, mala uwielbia ta piosenke,a taniec w wykonaniu tego kolesia to poezja :-D
gość widać że profesjonalista hahaha jakie ma body czadowe :-D:-D:-D , no i muszę powiedzieć że piosenka ma wzięcie bo widzę już któryś raz jak ktoś ją parodiuje

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów :-):-):-)

reklama
Pogoda byla malo ciekawa, ale na spacery sie nadawla. Pod tym wzgledem wypoczelam super i dotlenilam sie. A co ddo chrzcin...w sumie nie wiem co pisac. Bylo naprawde fajnie. Nie chcialam chrzcic na wieczornej mszy, a w niedzeiel byla komunia, wiec zrobilismy w piatek o 11.30. Ksiadz proboszcz poszedl nam bardzo na reke, i mimo ze nie chcialam mszy to zrobil male nabozenstw jak to okreslil. Taka mini msze. Caly czas pamietal rowniez o Maciusiu i jak sie modlil to nie pomijal go. Nawiazywal do naszego slubu polaczonego z 50leciem moich dzaidkow, ddo chrzcin Maciejka. Ladnie to ujal: Tu Wasze szczescie mialo poczatek-chodzilo mu o slub wlasnie-i Tu wracacie-bo pomimo ze mieszkamy gdzie indziej tam chcielismy ochrzcic dzici. Bylo przesympatycznie po prostu :) ale dlatego ze ten proboszcz jest wspanialym czlowiekiem i zyczyliwy jest ludziom :)

Do góry