MONIA-AREK
Fanka BB :)
A mnie znowu nie było z miesiąc chyba. Maksiulek się drapie cały i hcyba ma zapalenie skóry. Ide poszukać jakiegoś postu na ten temat, może mu jakoś pomoge, bo siebidulek wkurza czasem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hahah - też miewam takie pauzy na bb a później przez kolejne 3tyg nie potrafię się odnaleźć... ;-)A mnie znowu nie było z miesiąc chyba. Maksiulek się drapie cały i hcyba ma zapalenie skóry. Ide poszukać jakiegoś postu na ten temat, może mu jakoś pomoge, bo siebidulek wkurza czasem.

Poza tym skóre w swędzących miejscach możesz tez posmarować FENISTILEM W ŻELU. Na krytyczne sytuacje alergolog przepisała nam 5kropli ATARAX'u W SYROPIE ale tego nei dawałabym bez konsultacji z lekarzem. Fenistil - spokojnie 
haha zapomniałam o tym bloku :-) ale bym zjadła chyba w całości tu i terazniech ten łobuz pije mleko ja chce blokaaaaaaaa
![]()
Kasiula chodzi o to zeby zrobic taki spis tresci. zapisac na , której stronie jest jaki przepis![]()
Cleo tez sie zgłasza tylko ona wstydzi siecleo zapraszam na południe na blok i w sumie do bloku :-)
pięknie to ujęłaś :-):-) rozumiem że jest nas aż 3 do tej jakże ciężkiej pracy...:-) to by było po 30 stron chyba że jeszcze któraś laska dołączy???
myślę że możemy to potem alfabetycznie poukładać bo to już by był pikuś
a ja zrobiłam dzisiaj blok, zapiekanki i ogóry małosolne :-) teraz 3 dni poczekam i będę się obżerać
cleo zapraszam na południe na blok i w sumie do bloku :-)
chcice mam okropną
Cleo tez sie zgłasza tylko ona wstydzi sie![]()

:-)