Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też miałam tak z 15 kg, ale w wizzar ponoć jest 30 kg pod pokład... następnym razem lecę wizzarem...Wkoncu skonczyam sie pakowac. Nie bylo lekko. 15 kg dla mnie i dla malej razem to nie za duzo. I na dodatek jeszcze jeakies upominki dla siostry i jej rodzinki. W torbie mam lekko ponad 15 kg. Mam nadzieje ze sie nie doczepia na lotnisku. Zyczcie mi spokojnego lotu ;-)

ja też miałam tak z 15 kg, ale w wizzar ponoć jest 30 kg pod pokład... następnym razem lecę wizzarem...
udanego lotu
jak dla mnie to duzo za malo :-( no ale co zrobic, za nadbagaz nie widzi mi sie doplacac. 

Nóżkami pochlapać chyba się mogą trochę, ale dłuższego pluskania bym nie ryzykowała na początkuDziewczyny nie wiem gdzie o to zapytac wiec pytam tu: czy takie maluszki moga sie moczyc w morzu/jeziorze??
Dziewczyny nie wiem gdzie o to zapytac wiec pytam tu: czy takie maluszki moga sie moczyc w morzu/jeziorze??