Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana zazdroszczę , podziwiam i trzymam kciuki. I prosze tu nam zdawac relacje z pierwszych usg, kopnieków itp., co by nam tu serca z zazdrosci spuchły
ale nic trzeba sie wziasc w garsc, wykapac ubrac itp bo musimy sie dzis wybrac na ten nieszczesny kurs naturalnego planowania rodziny no i we wtorek juz lece do pl wiec trzeba ostatnie pranie zrobic popakowac itp zeby nic nie zapomniec....
ciekawa jestem jak mala zniesie lot..... no nic zbieram sie bo inaczej caly dzien bede w tej koszuli biegac....
dziendoberek!
ja dzisiaj znowu rok starsza wiec z tej okazji dalej siedze w koszuli i leniu****eale nic trzeba sie wziasc w garsc, wykapac ubrac itp bo musimy sie dzis wybrac na ten nieszczesny kurs naturalnego planowania rodziny no i we wtorek juz lece do pl wiec trzeba ostatnie pranie zrobic popakowac itp zeby nic nie zapomniec....
ciekawa jestem jak mala zniesie lot..... no nic zbieram sie bo inaczej caly dzien bede w tej koszuli biegac....
![]()
dziendoberek!
ja dzisiaj znowu rok starsza ....![]()
:-):-):-)Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.
tak w zizzair jest teraz 32kg huuuuuuuuuura! bo ja sie zastanawialam jakim cudem spakuje siebie i mala na 6tyg w 15 kgno i jeszcze poreczny do 10kg
![]()
Witam wieczorkiem:-)
Rozmowa z ksiedzem trwala chwilke i mimo zee byla nastawiona ze dupa bedzie z chrztu i uslysze niewiadomo jaki wyklad ksiadz okazal sie normalny hehe..powiedzial ze ochrzci dziecko jak przyniose zgode od proboszcza z naszej parafi(ciekawe czy mi je da skoro odmowil chrztu Majce) co do koscielnego powiedzial ze on moze jedynie naklaniac do slubu a chrzest bedzie jak bedzie zgoda:-)wiec super:-)tylko ze chrzest dopoero w druga niedziele wrzesnia nie wiem czemu tak pozno??w wakacje nie ma chrztow??P
Wszystkiego najlepszego!!!!:-)
A ja chciałam się Wam pochwalić, że...Marysia będzie miała rodzeństwo:-).Zrobiłam dziś test i wyszły dwie kreski - grube linie, że nie da się nie zauważyć!!!:-)