reklama

Listopad 2009

reklama
Ja dziś zaszalałam i napełniłam malej basen. Juz sie wykapała, podobało jej sie bardzo mocno. Pierwsze koty za płoty :-D U nas upał straszny, na słońcu 40 stopni w domu pewnie ok 30. Najlepiej do piwnicy sie przeprowadzic :-D:-D:-D:-D

my na weekend pojedziemy po taki duży rodzinny basenik z bąbelkami:-D
no i zapiszę małą wkońcu na prywatne lekcje pływania , skoro już jej zeszły strupki i może znów pływać:tak:

my na weekend pojedziemy po taki duży rodzinny basenik z bąbelkami:-D
no i zapiszę małą wkońcu na prywatne lekcje pływania , skoro już jej zeszły strupki i może znów pływać:tak:

Fajnie ci - u nas babka która prowadziła zajęcia z dzieciaczkami odeszła a następczyni nie ma = w całym mieście nie ma zorganizowanych zajęć dla brzdąców...

Witam
Jak żyjecie ?Upałów ciąg dalszy...Po wczorajszym nie spaniu Igorka dziś pospał od 8-11 szok:szok:więc i mamusia bardziej przytomna jest dziś:-)Trochę pofolgowałam z jedzeniem i małemu wyskoczyły krostki i teraz juz jestem, pewna że uczulenia na jajka,bo po jogurcie nic nie było...znowu dieta i czekamy...My wczoraj też basenik znowu na balkonie,mały szalał że hej...dziś wyjdę chyba o 16 ,bo co wyjdę o 14to słonce jak w południe nie da się wytrzymać...to chyba tyle...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fajnie ci - u nas babka która prowadziła zajęcia z dzieciaczkami odeszła a następczyni nie ma = w całym mieście nie ma zorganizowanych zajęć dla brzdąców...
u nas jest czeszka:tak: pracuje w sklepie na rogu (tam jak się na moją ulicę wjeżdża w centrze) więc mogę podejść i zapisać sie w każdej chwili;-)

o tych sulkienkach to chyba na zadbanej mamie powinno być?? hjak się nie myle tam wczesniej wklejano zdjęcia z sukienkami to jak nie ma problemu to przeniosę na tamten temat....

Ostatnia edycja:
u mnie znowu 12 stopni :szok: ale jeszcze nie pada chociaż się zanosi więc muszę korzystać z okazji i uciekam na spacer i zakupy

Dziekujemy za życzonka imieninowe :)
pawełek dostał basenik, pływanie na suchu mu sie podoba, dzisiaj bedzie z wodą to pozniej damy fotki

Dziunka zyczę udanego wypadu :)

Właśnie wróciliśmy do domu:-)
Było gorąco, choć jak jechaliśmy w stronę Jastarni to się zachmurzyło, ale na plaży w końcu wyszło słoneczko :tak: Wygonił nas niestety wiatr, tak około 16-tej. Zerwał się niewiadomo skąd i musieliśmy uciekać. Nie dało się wysiedzieć.

Z Agą widziałam się dość krótko, bo późno przyjechaliśmy. Mały Igi jest słodziutki, fajnie z Asią wyglądali, choć wcale się sobą nie zainteresowali. Zabawkami się tylko wymieniali po uprzednim zanurzeniu ich w piachu :-D
Aga to SUUUUPER laska, jej córeczka Pati też ;-) Wogóle fajne dziewczyny :tak: Aż szkoda że tak daleko mieszkają:-( Zaraz wstawię fotki na zdjęcia.

Etna co robisz jutro rano? Jakiś wypad na plażę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry