reklama

Listopad 2009

reklama
Kilolek Ty to masz cyrk i jeszcze w nocy porządki boze...a Teściowa nie może pomóc czy ktoś z rodziny?
w zasadzie jakbym poprosiła to by sie nimi zajęla (jak jestem w podbramkowej sytuacjji jak dzisiejsze szczepienie to proszę) ale generalnie staram się unikać, bo i tak jak pracowałam to ciagle do dzieci przychodzila no i chłopcy kiepsko znoszą jak ktoś inny sie nimi zajmuje. Teraz chcę ja poprosić, by raz w tygodniu przychodziła do Michała żebym mogła sama z Kuba gdzieś wychodzić, coś z nim razem robić, tylko we dwoje, bo on mocno poszkodowany. Zwykle jak któreś dziecko ma by do dziadków podrzucone to jest to właśnie on. A przeciez nie będę prosiła by przyszla i mi dzieciaka ponosiła żebym mogła poleże

masakra, te historie. nawet jesli wymyslone to i tak ciarki mnie przeszly...
czytalam w ciazy ksiazke (autorka jest lekarzem, pisze kryminaly medyczne - tess gerritsen) i byla ona wlasnie o sierotach uprowadzanych z rosji w celu handlu organami. ksiazka powstala na podstawie historii ktore opowiadali sobie lekarze. chociaz to tylko ksiazka, dlugo nie moglam sie otrzasnac...

a na nk, idac tropem podanym w watku, znalazlam wlasnie forum: szukam synka lub coreczki, dzieci piszcie!!!! oczywiscie zaraportowalam, ale tam jest kilka tysiecy for, a profili z "szukam" albo "nie mam" w nazwie jest tyle, ze nie chce mi wyswietlic, bo za wiele pasuje do kryteriow i jak zawezylam do warszawy, wstawilam plec i mlody wiek, dopiero wtedy pokazalo i na dzien dobry profil bobasa- kacperek - szukam tatusia!!!!

Dziewczyny pisalam wam jakis czas temu ze zle sie czuje. Zrobilam test-na szczescie wynik negatywny:-). No a ja dalej sie zle czuje. Myslalam ze mam mdlosci ale czuje dziwny ucisk w gardle, tak jakby cos mi tam siedzialo. Do tego odrzuca mnie strasznie od jedzenia. Poczytalam troche w necie i zastanawiam sie czy to nie przypadkiem problemy z tarczyca. Musze sie wybrac do lekarza, zrobic badania itd

Właśnie rok temu usunęłam konto z NK... idea tego portalu juz wtedy moim zdaniem zboczyła z toru.. to co teraz sie dzieje pod paragraf się nadaje. Skandal!!!!!!!!!
Etna ja lata nie lubię , można powiedziec , ze z utesknieniem czekam na wczesna jesien...:-) to sie ciesze , ze basen sie Wam sprawdził. Ja z małym zaczne znów od wrzesnia;-)
Jutro ruszamy do tescia na Kaszuby , który juz od tygodnia wypoczywa... czeka z utesknieniem na swoja synowa;-)

Martolinka no cos ty nie lubisz lata? to zapraszam na kawkę, jutro jade z rana do was do Sopotu na basen, ale pozniej jestem w domku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry