A
aga4444
Gość
ło matko poczytajcie:
Album rodzinny
Album rodzinny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w zasadzie jakbym poprosiła to by sie nimi zajęla (jak jestem w podbramkowej sytuacjji jak dzisiejsze szczepienie to proszę) ale generalnie staram się unikać, bo i tak jak pracowałam to ciagle do dzieci przychodzila no i chłopcy kiepsko znoszą jak ktoś inny sie nimi zajmuje. Teraz chcę ja poprosić, by raz w tygodniu przychodziła do Michała żebym mogła sama z Kuba gdzieś wychodzić, coś z nim razem robić, tylko we dwoje, bo on mocno poszkodowany. Zwykle jak któreś dziecko ma by do dziadków podrzucone to jest to właśnie on. A przeciez nie będę prosiła by przyszla i mi dzieciaka ponosiła żebym mogła poleżeKilolek Ty to masz cyrk i jeszcze w nocy porządki boze...a Teściowa nie może pomóc czy ktoś z rodziny?
ło matko poczytajcie:
Album rodzinny
Nie w Piasecznie tylko na Tarchominiegdzieś tam pisałyśmy chyba - ja na Bielanach, a ty w Piasecznie tak ?

o proszę to coś mi się pomyliłoNie w Piasecznie tylko na Tarchominie![]()

Etna bardzo chetnie bym sie wybrała , ale jutro jak wyzej napisałam odpadam. Wracamy w poniedziałek wiec we wtorek mozesz mnie porwac![]()