reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
witamy wczasowiczke i Antosia
kiedy lecicie dalej???

wszystkiego najlepszego dla Pawełka, mama bedzie swiatowac za 3 dni :-)

Etna lecimy 5-12 sierpnia.

Etna , Dziunka zajrzyjcie na spotkania.

dzis wybrałam sie z Antosiem na basen. :tak:Jestesmy dzis uziemieni bo wozek pierwszy raz zlapał gume . Trzeba bylo jakos zajac czas.
Zobacze jak pogoda sie rozwinie to moze w chuste sie zamotamy

Ale tu dzisiaj cisza... u nas przyszla jesien, mamy dzis 12 stopni i od rana pada deszcz, prawdziwe szkockie lato, hehe. Myslalam, ze po kilku latach mozna sie przyzwyczaic, ale jednak nie, bo co to za lato?
A mala mega senna przez ta pogode i marudna dzisiaj, oj bedzie cieeezki i dluuugi dzien.......

u nas się pogoda dopero poprawia (całe szczęście bo na łłeb szlo dostac)
no a kotka nie mam jeszcze:-( dopiero w sobote bedę mieć....

No teraz to własnie zauważyłam i też się zastanawiam...i czemu Ty tym modem nie jestes? Kamcia nie ma czasu może Ty byś napisała do tamtej dziewczyny?
widze że już kasia ma moda, ale sprostyje..
nie ze nie mam czasu , pisałąm juz 2 razy wczesniej ale Ania napisala mi że da moda jak naprawią serwery... no ale może zapomnialam (pisalam o tym na ogloszeniach) :tak:
dobrze że sie kasia upomniala:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kasiula Gratuluje !!!! doczekałaś się

a bedzie trzeci mod???

u nas duchota straszna, w nocy maly sie strasznie krecil i srednio co 45 min bylam przy lozeczku a to z woda, a to smoka, a to wyciagnac ze szczebelek, a to przytuli i na szarym koncu o 6 cyc :-D
idac za waszymi radami dzisiaj go zaputrowalam pudrem nivea (mialam go w wyprawce dla pawelka i pierwszy raz uzylam) no i przestal sie kleic do wszystkiego i zasnal.
najbardziej podoba mu sie na besenie tam wraca do ludzi !!

Do góry