reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Chyba M pomogl antybioty , juz lepiej wyglada .. i coz pognal do pracy , bo juz sie dobrze czuje. i nie wytłumaczysz.
Poza tym wydaje mi sie , ze lakarka powinna wyslac jakis wymaz na zbadanie co to za paskudztwo a tu nic nie mowiła:baffled:
KILOLEK śniłas mi sie dzis. Kazałas Kubie za rada pani psycholog wypisac co zrobil zlego przez cały dzien i on pisał i pisał.A na koniec "zmoderowałas"to co napisał- to wszytsko przez te sporo o Moda takie rzeczy mi sie snia:happy2:

JOASIA STO LAT!!!!!!!

Aga
Trochę kiepskie porównanie bo z tego co widze na zdjęciach to to normalnie jest narośl podskórna a nie po prostu odkładający się tłuszcz...
Edit
Ja całe życie jestem przy kości a nigdy czegoś takiego nie widziałam wiec w mojej opini to nie do końca takie "zwyczajne"

hehe a kto to ta wie???!!! w karcie stoi, ze tak w sensie mam go w papierach ;)
http://tluszczak.pl/
Tłuszczak – Wikipedia, wolna encyklopedia

no co ty! :) przeciez nie umieram tyle tylko,z ę kiepsko wyglądam. A się smieje, ze mi dzwonnice musi skombionować..... bo ja Kwazimodo wygladma (nie wiem jak to się pisze)

ej dziewczyny ale ja mówiłam całkiem o czym innym ja nie wiedziałam że to chodzi o taki guz ja myślałam że chodzi o zgrubienie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kilolku ja myślę że twój mąż się martwi i dlatego ci dogaduje

A ja się muszę pochwalić że A dziś zachustowałam. To znaczy on się zamotał w coś na kształt 2x, później mu poprawiłam i na pół godzinnym spoacerze byliśmy:-)
\

no to tylko pogratulować mój mąż powiedział że never ever...:-)

100 lat dla Joasi!!!!:-):-):-) 100 LAT.JPG

u nas dzisiaj piękna pogoda się szykuje :-):-):-):-) to odrazu humor lepszy Igor wstał o 7 i dzisiaj zjediśmy na śniadanko pomidorka zobaczmy co z tego będzie:-)

Dziunka - pare dziewczyn zadalo to pytanie to i ja zadam :) ktorego podforum jestes moderatorem?

ps: tez mam tluszczaka na zebrach po lewej stronie :) da sie z tym zyc, tylko jak mala teraz po mnie depcze to czasami w niego trafi i wtedy troche boli...

Dzięki dziewczyny, dużo zdrówka potrzebujemy :-( od rana gorączka znowu. Tak sobie myślę że od samego gardła gorączka to dziwne chyba czy nie? Może te zęby też idą?

Dziunka - pare dziewczyn zadalo to pytanie to i ja zadam :) ktorego podforum jestes moderatorem?

ps: tez mam tluszczaka na zebrach po lewej stronie :) da sie z tym zyc, tylko jak mala teraz po mnie depcze to czasami w niego trafi i wtedy troche boli...

Naszego.

reklama
Od kiedy bardzo dziwny zakaz pt "nie deptac trawy" został zniesiony sopockie parki ozyły. Widac rodziny z dziecmi. Zrobilo sie piknikowo, wesolo;-)i my korzystamy
a jak to jesty w Waszych miastach?

Do góry