Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Josiuuuuuuuu 100 lat z okazji 8 Miesiecy !!! :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga
Trochę kiepskie porównanie bo z tego co widze na zdjęciach to to normalnie jest narośl podskórna a nie po prostu odkładający się tłuszcz...
Edit
Ja całe życie jestem przy kości a nigdy czegoś takiego nie widziałam wiec w mojej opini to nie do końca takie "zwyczajne"
hehe a kto to ta wie???!!! w karcie stoi, ze tak w sensie mam go w papierach
http://tluszczak.pl/
Tłuszczak – Wikipedia, wolna encyklopedia
no co ty!przeciez nie umieram tyle tylko,z ę kiepsko wyglądam. A się smieje, ze mi dzwonnice musi skombionować..... bo ja Kwazimodo wygladma (nie wiem jak to się pisze)
\A ja się muszę pochwalić że A dziś zachustowałam. To znaczy on się zamotał w coś na kształt 2x, później mu poprawiłam i na pół godzinnym spoacerze byliśmy:-)
No no, już do tego doszłamej dziewczyny ale ja mówiłam całkiem o czym innym ja nie wiedziałam że to chodzi o taki guz ja myślałam że chodzi o zgrubienie...
...
Dziunka - pare dziewczyn zadalo to pytanie to i ja zadamktorego podforum jestes moderatorem?
ps: tez mam tluszczaka na zebrach po lewej stronieda sie z tym zyc, tylko jak mala teraz po mnie depcze to czasami w niego trafi i wtedy troche boli...
Dzięki dziewczyny, dużo zdrówka potrzebujemy :-( od rana gorączka znowu. Tak sobie myślę że od samego gardła gorączka to dziwne chyba czy nie? Może te zęby też idą?
Naszego.