D
dziunka24.
Gość
No tak, uważać trzeba

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

te dziecko jest prześliczne!!!
edit. a co do podłogi domowej my mieszkamy z rodzicami na jednym piętrze, góre sobie szykujemy i w moim pokoju i Oliwiera (bo tatuś u teściów w gościnnym nocuje...;/) jest ok, tylko zabawki na podłodze i zawsze czysto. Na korytarzu, w pokojach innych, w kuchni u rodziców różnie, ja juz nie nadążam ze szmatą latać (tak to jest jak nie mieszka się na swoim). Ja mam ten problem ze Oliwierek pełza i trze bluzeczkami o podłogę zbierając kurze etc. A ja nakupowałam bodciuszków za dość spore pieniądze - co z tego jak wszystko wiecznie brudne lub niedopraneJuż codziennie odkurzamy, zmywamy podłogę ale kurzy się od nowa za chwilę.
To nie lepiej te lepsze ciuskzi ręcznie? A może w za dużej temp pierzesz?
ja od poczatku uzywam normalnego proszku. Tomiemu nigdy nic nie dolegaloniewiem jak vizir sensitiv, ale persil i ariel z tych dla bobasow sa do d...., w ogole wszystkie te dzieciece proszki nie dopieraja, chyba tez zaczne bialym jeleniem zapeirac, ale nie zawsze mam czas tak od razu,a jak zaschnie to juz moze nie puscic
ktos wie, kiedy mozna przejsc na normalny proszek?

My na Persil Sensitive - to normalny proszek?![]()