• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
te dziecko jest prześliczne!!!

edit. a co do podłogi domowej my mieszkamy z rodzicami na jednym piętrze, góre sobie szykujemy i w moim pokoju i Oliwiera (bo tatuś u teściów w gościnnym nocuje...;/) jest ok, tylko zabawki na podłodze i zawsze czysto. Na korytarzu, w pokojach innych, w kuchni u rodziców różnie, ja juz nie nadążam ze szmatą latać (tak to jest jak nie mieszka się na swoim). Ja mam ten problem ze Oliwierek pełza i trze bluzeczkami o podłogę zbierając kurze etc. A ja nakupowałam bodciuszków za dość spore pieniądze - co z tego jak wszystko wiecznie brudne lub niedoprane :( Już codziennie odkurzamy, zmywamy podłogę ale kurzy się od nowa za chwilę.

no śliczne śliczne
wiesz co spróbuj wyprać w vizirze ja piorę cały czas w yelpach lovelach i dupa tez nie mogę doprać więc teraz spróbuje w normalnym proszku może puści a jak Igi nie dostanie uczulenia to będę juz w takim prać

Właśnie z normalnym proszkiem chcę poczekać choc jest Vizir sensitive więc moze jak te paki skonczę to wypróbuję na paru ciuszkach. Wczesniej pralam czasami w normalnym, potem w dziecinnym ale ze względu na wlewaną do pralki wodę przywożoną (u nas jest brzydka woda) za dużo wody mi szło i nie nadążylam przywozić, zresztą za dużo roboty. Zresztą ubranka się tak niszczą po paru praniach nawet Nexta. Muszę wypróbować mamy pralkę starą bo moja nowa Samsung wydaje mi sie ze jakoś je szczegolnie niszczy. Żal mi tych ubranek ze szok bo staram sie dbać o nie, zeby może były dla następnej dzidzi i żeby ona w nich wyglądala po ludzku.

Ale ja głupia! Moja niedoszła teściowa zawsze mi powtarzała,że żeby sprać brud na skarpetkach wystraczy najpierw ręcznie w mydle a potem wyprać! I faktycznie, skarpety bialusie. Całkiem o tym zapomniałam.

niewiem jak vizir sensitiv, ale persil i ariel z tych dla bobasow sa do d...., w ogole wszystkie te dzieciece proszki nie dopieraja, chyba tez zaczne bialym jeleniem zapeirac, ale nie zawsze mam czas tak od razu,a jak zaschnie to juz moze nie puscic

ktos wie, kiedy mozna przejsc na normalny proszek?

niewiem jak vizir sensitiv, ale persil i ariel z tych dla bobasow sa do d...., w ogole wszystkie te dzieciece proszki nie dopieraja, chyba tez zaczne bialym jeleniem zapeirac, ale nie zawsze mam czas tak od razu,a jak zaschnie to juz moze nie puscic

ktos wie, kiedy mozna przejsc na normalny proszek?
ja od poczatku uzywam normalnego proszku. Tomiemu nigdy nic nie dolegalo :)

reklama
My na Persil Sensitive - to normalny proszek?:sorry2:

raczej ;) ja poszukuje alergenu, od poczatku pralam w Jelpie, pozniej w platkach mydlanych (glupia ja, ponoc platki zapychaja pralke :()
, znow wrocilam do Jelpa a teraz znalazlam w shopie plyn do prania "bialy jelen" wlasnie skonczylo sie prac. A mydla jelenia uzywalam od poczatku do zapieranie ciuszkow po wyjechanej kupie - spieralo sie rewelacyjnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry