reklama

Listopad 2009

reklama
Super wiedzieć ze jest płyn do prania

Małe tego, jest jeszcze płyn do płukania i proszki do koloru jelen-kolor.jpg

i do białego http://www.superkoszyk.pl/product-p...4-kg-Biel-Gratis-Zel-pod-Prysznic-150-ml.htmljelen-biel.jpg
i żel pod prysznic, szmpon etc... w ogóle sporo tego jelonka :D.
A w płynie do prania jelen-plyn.jpg wyprało się super (mozna prac w temp. od 30-90 st.). Jak wykończe flaszke (wystarcza na ok. 12-13 prań) to podejde po proszek i przetestuje :)

A my po spacerku w zoo z lagajką i przecudowną śliczną MAriczką :-) co śmieje się non stop :-)

Igor marudny przez ząbkli był ,więc cyc co chwila ale jakoś dałyśmy radę...jadłyśmy pyyszne lody ogromnie wielkie :-Da jak zgłodniałysmy to się okazało że wszystkie budy zamknięte ,trzeba było iść na zapiekanki pod zoo:-D

I tak dzionek zleciał...a jutro na kawkę do kilolka...żeby tylko Igorek ciut mniej marudził i płakał:-(boszkoda mi Misiaka strasznie:-(

witam!!! jestem ufffffffffff
z glowy mam nadzieje za 3 tyg kontrola 13 w piatek hihihi
dziekuje za kciuki i dobre slowa
teraz mam szlaban na wszystko na dobry tydzien :-D
ide polezec bo zmeczona dzisiaj jestem

A my po spacerku w zoo z lagajką i przecudowną śliczną MAriczką :-) co śmieje się non stop :-)

Igor marudny przez ząbkli był ,więc cyc co chwila ale jakoś dałyśmy radę...jadłyśmy pyyszne lody ogromnie wielkie :-Da jak zgłodniałysmy to się okazało że wszystkie budy zamknięte ,trzeba było iść na zapiekanki pod zoo:-D

I tak dzionek zleciał...a jutro na kawkę do kilolka...żeby tylko Igorek ciut mniej marudził i płakał:-(boszkoda mi Misiaka strasznie:-(

Super! Zazdroszczę!

To dobrze że wszystko w porządku :) a teraz wypoczywaj :)

reklama
:(((((((( padam ........ Paweł wstał 3.30 na mleko po czym ladnie zasnal a pozniej 4.40 wstał i nie zamierzał spac :((((((((((((((((((((((((((( głowa pęka ... :| ja się wykończe kiedyś :( bosh ... :( i znajac zycie wtedy kiedy bede musiala wychodzic <zawiesc meza do pracy> to Paweł se smacznie bedzie spał ;-( oszaleć idzie.....
widać cos w owietrzu wisialo, bo mój tez przed 5 wstał i dopiero po 6 dobrze raczył się zdrzemnąć, a ja normalnie na pysk cały dzień lecę

i jak spał sobie smacznie??:tak:
dzis rano skonczylo sie mleczko dla małego i wysłałam M do sklepu żeby kupił. Kupił takie jak prosiłam oprocz tego , ze to HA. Kazałam mu jechac po nowe to nie wiedział dlaczego , bo przeciez co jak co to hipoalergiczne mu nie zaszkodzi.
Stwierdziłam , ze w takim razie dzis zamiast kawałka mięcha dostanie kotleta sojowego , bo co jak co , ale ten na pewno mu nie zaszkodzi . Poleciał do sklepu szybciutko
hahah dobre
Hehe... Powiem szczerze, że moim zdaniem maż w tym wypadku miał racje. HA dawałam na zmiane z normalnym i mały nie widział różnicy. Zaszkodzić na pewno mu nie zaszkodzi a nawet jest lepsze bo lepiej wyselekcjonowane białka czy jakoś tak :))) Ale sposób na przekonanie dobry... :)))
ale mzinę mleka powinno się skonsultować z lekarzem, a nie dawać jak pod rękę w markecie podejdzie

Jutro się melduję na kawkę zwarta i gotowa ;-) razem z "Gorkiem"

Ja to tak zorganizowałam że nic zakazanego w domu nie jest w zasięgu rąk Asi. Ale ja to ogólnie lubię mieć przestrzeń i pustą podłogę, więc nie było dużego problemu. Z kablami sobie poradziliśmy.
no koniecznie!

laski to jest dopiero coś: Wykop.pl - Czarny chlopczyk z niebieskimi oczami !

Ula oczka chyba już się nie zmienią jak sa niebieskie to już niebieskie będą zmiana dotyczy małych dzieci z racji tego że większość ma czarne po urodzeniu- tak bynajmniej mi się wydaje

Igi jak sie urodził miał czarne włosy teraz blond platyna prawie ale Pati tez tak miała ja zresztą i mój mąż też tak mieliśmy teraz mamy ciemny blond
chyba niebieskie??? dzieci maja po urodzeniu wszystkie niebieskie, a potem im się zmieniają albo, nie. Z ttym, ze to dotyczy tylko rasy białej.
A mnie się ten chłopczyk nie podoba, wygląda upiornie

Małe tego, jest jeszcze płyn do płukania i proszki do koloru Zobacz załącznik 267421

i do białego http://www.superkoszyk.pl/product-p...4-kg-Biel-Gratis-Zel-pod-Prysznic-150-ml.htmlZobacz załącznik 267420
i żel pod prysznic, szmpon etc... w ogóle sporo tego jelonka :D.
A w płynie do prania Zobacz załącznik 267422 wyprało się super (mozna prac w temp. od 30-90 st.). Jak wykończe flaszke (wystarcza na ok. 12-13 prań) to podejde po proszek i przetestuje :)
jest jeszcze żel do kapieli. W rossmanie widziałam

ty to masz napięty grafik!

a jak było???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry