Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiedzieć ze jest płyn do prania

wyprało się super (mozna prac w temp. od 30-90 st.). Jak wykończe flaszke (wystarcza na ok. 12-13 prań) to podejde po proszek i przetestuje
a jak zgłodniałysmy to się okazało że wszystkie budy zamknięte ,trzeba było iść na zapiekanki pod zoo

Cleo foty chcemy:-d
bo siedze, czasem cud sie zdarzy...no chcemy chcemy fotkia ty jaki tydzien masz oblegany :d a narzekałas ze wiecznie w domu haha ;P

A my po spacerku w zoo z lagajką i przecudowną śliczną MAriczką :-) co śmieje się non stop :-)
Igor marudny przez ząbkli był ,więc cyc co chwila ale jakoś dałyśmy radę...jadłyśmy pyyszne lody ogromnie wielkiea jak zgłodniałysmy to się okazało że wszystkie budy zamknięte ,trzeba było iść na zapiekanki pod zoo
I tak dzionek zleciał...a jutro na kawkę do kilolka...żeby tylko Igorek ciut mniej marudził i płakał:-(boszkoda mi Misiaka strasznie:-(
witam!!! jestem ufffffffffff
z glowy mam nadzieje za 3 tyg kontrola 13 w piatek hihihi
dziekuje za kciuki i dobre slowa
teraz mam szlaban na wszystko na dobry tydzien
ide polezec bo zmeczona dzisiaj jestem
widać cos w owietrzu wisialo, bo mój tez przed 5 wstał i dopiero po 6 dobrze raczył się zdrzemnąć, a ja normalnie na pysk cały dzień lecę((((((( padam ........ Paweł wstał 3.30 na mleko po czym ladnie zasnal a pozniej 4.40 wstał i nie zamierzał spac
(((((((((((((((((((((((((( głowa pęka ... :| ja się wykończe kiedyś
bosh ...
i znajac zycie wtedy kiedy bede musiala wychodzic <zawiesc meza do pracy> to Paweł se smacznie bedzie spał ;-( oszaleć idzie.....
hahah dobrei jak spał sobie smacznie??
dzis rano skonczylo sie mleczko dla małego i wysłałam M do sklepu żeby kupił. Kupił takie jak prosiłam oprocz tego , ze to HA. Kazałam mu jechac po nowe to nie wiedział dlaczego , bo przeciez co jak co to hipoalergiczne mu nie zaszkodzi.
Stwierdziłam , ze w takim razie dzis zamiast kawałka mięcha dostanie kotleta sojowego , bo co jak co , ale ten na pewno mu nie zaszkodzi . Poleciał do sklepu szybciutko
ale mzinę mleka powinno się skonsultować z lekarzem, a nie dawać jak pod rękę w markecie podejdzieHehe... Powiem szczerze, że moim zdaniem maż w tym wypadku miał racje. HA dawałam na zmiane z normalnym i mały nie widział różnicy. Zaszkodzić na pewno mu nie zaszkodzi a nawet jest lepsze bo lepiej wyselekcjonowane białka czy jakoś tak)) Ale sposób na przekonanie dobry...
))
Jutro się melduję na kawkę zwarta i gotowa ;-) razem z "Gorkiem"
no koniecznie!Ja to tak zorganizowałam że nic zakazanego w domu nie jest w zasięgu rąk Asi. Ale ja to ogólnie lubię mieć przestrzeń i pustą podłogę, więc nie było dużego problemu. Z kablami sobie poradziliśmy.
chyba niebieskie??? dzieci maja po urodzeniu wszystkie niebieskie, a potem im się zmieniają albo, nie. Z ttym, ze to dotyczy tylko rasy białej.laski to jest dopiero coś: Wykop.pl - Czarny chlopczyk z niebieskimi oczami !
Ula oczka chyba już się nie zmienią jak sa niebieskie to już niebieskie będą zmiana dotyczy małych dzieci z racji tego że większość ma czarne po urodzeniu- tak bynajmniej mi się wydaje
Igi jak sie urodził miał czarne włosy teraz blond platyna prawie ale Pati tez tak miała ja zresztą i mój mąż też tak mieliśmy teraz mamy ciemny blond
jest jeszcze żel do kapieli. W rossmanie widziałamMałe tego, jest jeszcze płyn do płukania i proszki do koloru Zobacz załącznik 267421
i do białego http://www.superkoszyk.pl/product-p...4-kg-Biel-Gratis-Zel-pod-Prysznic-150-ml.htmlZobacz załącznik 267420
i żel pod prysznic, szmpon etc... w ogóle sporo tego jelonka.
A w płynie do prania Zobacz załącznik 267422 wyprało się super (mozna prac w temp. od 30-90 st.). Jak wykończe flaszke (wystarcza na ok. 12-13 prań) to podejde po proszek i przetestuje![]()
ty to masz napięty grafik!A my po spacerku w zoo z lagajką i przecudowną śliczną MAriczką :-) co śmieje się non stop :-)
Igor marudny przez ząbkli był ,więc cyc co chwila ale jakoś dałyśmy radę...jadłyśmy pyyszne lody ogromnie wielkiea jak zgłodniałysmy to się okazało że wszystkie budy zamknięte ,trzeba było iść na zapiekanki pod zoo
I tak dzionek zleciał...a jutro na kawkę do kilolka...żeby tylko Igorek ciut mniej marudził i płakał:-(boszkoda mi Misiaka strasznie:-(
a jak było???witam!!! jestem ufffffffffff
z glowy mam nadzieje za 3 tyg kontrola 13 w piatek hihihi
dziekuje za kciuki i dobre slowa
teraz mam szlaban na wszystko na dobry tydzien
ide polezec bo zmeczona dzisiaj jestem