reklama

Listopad 2009

tylko gorzej z dziunka i jej małżowina;D jestem za 17, juz nie ma takiej duchoty (podobno wcale sie nie zapowiada na ten tydzien) a i jak zajedziecie dzieci spac a wy: a) pogaduchy do rana ze znajomymi b) idziecie spac c) dziki seks:DDDDDD

reklama
tylko gorzej z dziunka i jej małżowina;D jestem za 17, juz nie ma takiej duchoty (podobno wcale sie nie zapowiada na ten tydzien) a i jak zajedziecie dzieci spac a wy: a) pogaduchy do rana ze znajomymi b) idziecie spac c) dziki seks:DDDDDD

HAHAHAHA posikam się zaraz:-D chyba ze znajomymi w czworokącik:-D

Dziewczyny jak najlepiej wyruszyć?[/U]

Wieczorem ok. 20 - dzieci zasną i zjeżdżamy na 24 do znajomych - i tu już głośno, dzieci się pobudzą i będzie problem.

Nad ranem ok 4 - zerwać dzieci z łóżek przerzucić do auta i tam dośpią, na 8 jesteśmy u znajomych.

Czy popołudniu, koło 17, na wieczór zjeżdżamy i kładziemy dzieci spać do łóżek.

A się upiera na 17, ale ja przekonana nie jestem...

ja bym obstawiała 4 rano a jak nie to względnie ta 20 by do mnie przemówiła:-)

Aga dzieki ... lepiej ciut ... byla rozmowa w samochodzie i widze duza poprawe w domu siedzi i bawi sie z Pawłem juz z 2-3h i bawi sie a nie "bawi" ogladajac tv czy cos :P karmił nawet spiewał mu tanczyli se ... wiec moze moze cos zaczyna sie dziac ... zaraz zreszta idzie go usypiac na noc :P
D

to dobrze :-)

o jaaaaaaa wybieram C chyba gdzieś pojadę z moim mężem :-) (no i dziećmi ofkors)

ale mialam stron do nadrobienia, oczywiscie spoznione ale szczere zyczenia dla solenizantow i solenizantek

no i ja jestem też za C

My po wizycie opiekunki.
Akurat w kiepski moment trafiła, bo Joasia śpiąca, ale ogólnie śmiała się do niej i to z bliskiej odległości, na ręce jeszcze za szybko, za to do jej 14-letniej córki od razu poszła i ją "obcałowała":-D Potem poszła spać, a my dogadałyśmy szczegóły.
Będzie do nas przychodzić przed 9-tą, karmić Asię a potem do wózka i spać. I tu już ma z głowy jakieś 3 godziny. Adam wyjeżdża 15-tego sierpnia więc do tego czasu on będzie rano karmił małą, usypiał, o 13 będzie przychodzić opiekunka na godzinę, dwie aby oswoić się z niunią.
No, zobaczymy jak to będzie...

ALE NUMER:-D Prawdopodobnie jedziemy w tym tygodniu do znajomych do Poznania, potem z Poznania do Warszawy Kilolka odwiedzić - jakby jej pasowało of course (niech pasuje, niech pasuje PLIS, PLIS!!!!!!!!) i potem do domku. Nie, nie, Białegostoku już nie dam rady zaliczyć:-D
Dziewczyny na chat dziś wskoczcie to obgadamy :tak: A jest ktoś z Poznania?

"Bisy" i Biesy ;) w tym ja Zla Smoczyca ze swoim Smoczatkiem.

ja bym obstawiała 4 rano a jak nie to względnie ta 20 by do mnie przemówiła:-)

to dobrze :-)

o jaaaaaaa wybieram C chyba gdzieś pojadę z moim mężem :-) (no i dziećmi ofkors)

ale mialam stron do nadrobienia, oczywiscie spoznione ale szczere zyczenia dla solenizantow i solenizantek

no i ja jestem też za C

oj dziewczyny tylko jedno wam w glowie:-D:cool2: a moze isc na calosc i nie zwazac na skutki opcji "c"?:elvis:

reklama
oj dziewczyny tylko jedno wam w glowie:-D:cool2: a moze isc na calosc i nie zwazac na skutki opcji "c"?:elvis:

a ja kupilam sobie dzisiaj nowy stanik - brazowy i chodze za mezem i pytam sie czy mu sie w nim podobam i pozwalam mu dotknac hihi,
to terapia po karmieniu piersia dla nie wtajemniczonych - moj maz chyba ma jakas awersje, no tak nakrecam meza a ja nie moge jeszcze do czwartku, ale to tak chyba robi że jak nie mozna to ...., oooooooo mąż juz mi zakazał kupować nowych staników hihihihihihihihhi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry