Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hmm Kam... ma ktos z nia kontakt ??kurczę ja nie wiedziałam ze można konto usuwać hehehe i jak zarzuciłam focha prosiłam Kam o usunięcie moich postów, czego mi odmówiła i kazała samej sobie po 1 poście usuwać........ehhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm Kam... ma ktos z nia kontakt ??kurczę ja nie wiedziałam ze można konto usuwać hehehe i jak zarzuciłam focha prosiłam Kam o usunięcie moich postów, czego mi odmówiła i kazała samej sobie po 1 poście usuwać........ehhh
w sprawie dziunki proponuje skontaktowac sie z kilolkiem, chyba do niej wpasc jakos teraz na dniach, moze ona cos wie?
nie bedzie dziunki u kilolka ,to wiem na 100%
Kira nic sie nei stalo kilolek nie ma jak sie spotkac z dziunka bo ma imieniny teściowej wiec wiesz... i tyleooooo a znasz powod? kurcze co sie dzialo wczoraj?
Widać ktoś mocno przecholował że jej się nas wszystkich odechciało...kurcze, czytam, czytam i się porobiło :-/:-/
jakoś nie pasuje mi takie zachowanie do Dziunki............może poniosły ją emocje............