martolinka
Mama i nie tylko :-)
hahahhaha :d mi wysżło 23 słoiki 2 butelki i gar 3litry małosolnych![]()
no widzisz podzeilimy sie po poł
trzeba bliznim pomagac w potrzebie Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hahahhaha :d mi wysżło 23 słoiki 2 butelki i gar 3litry małosolnych![]()
trzeba bliznim pomagac w potrzebie haha to dawaj do mnieno widzisz podzeilimy sie po połtrzeba bliznim pomagac w potrzebie
![]()
dzieki, to ide robic))

hahahah a czemu tak mowi ?Ale bez meza , bo on wciaz z tym swoim tekstem " W Białymstoku sa najpiekniejsze dziewczyny"...
ja robiałm przetwory dwa lata temu: dynia , papryka i dzemy z truskawek i powiem szczerze , ze mi sie odechcaiło
i widac doszedł do takich wnioskówwow not o super! ale co tv i lodówkę musicie miec swoje? a teraz jak macie?A My będziemy sie przeprowadzać do domku jednorodzinnego. Nadala bedziemy wynajmowac u tych samych ludzi tylko,że oni zamieniają te 32m2 z dopłata na domek i my tam bedziemy mieszkać (3pokoje, nowa łazienka no i wszystko prócz tvi lodówki zostawiają) bedziemy im płacić 400zł za wynajem a obecie za 32m2 płacimy 500zł (w tym czynsz)
hahaahkiedys mial wyjazd do Białegostoku i tam prowadził obserwacjei widac doszedł do takich wniosków

:-