reklama

Listopad 2009

reklama
Fajnie ze nie jestem sama ;-)

Widze ze duzo listopadowek czuje sie jak w ciazy :-D:-D Czyli wszystko z nami oki, no bo jak jedna by sie zle czula to mozna by było cos podejrzewac, a ze jest nas wiecej to luz :-D:-D:-D:-D:-D
a wiecie ze ja tez sie czuje jak w ciazy !!!!! zachcianki jakies mam <przed chwila kiełbasy z ketchupem sie zachciało :D > :| i humorki ... raz przeklinam a za chwile usmiecham ... haha no ale ja dopiero 10 mam miec @ wiec czekam ;)

Hurrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!! :-D Mam okres!!!! Cóż za ulga!!!!!!!!!!!!!! Ja już chyba zrezygnuję z seksu... Parę minut przyjemności za ciągnące się w nieskończoność godziny strachu ... Serio gadam.

Laseczki zegnam się z Wami. Jestem już spakowana , teraz ide aśku bo rano trzeba wstać. ŻYCZĘ WAM SPOKOJNEGO TYGODNIA I DO NAPISANIA W CZWARTEK LUB PIATEK ZA TYDZIEŃ :-)

potwierdzam buty i chinszczyzna zajebiste :-p

No a Antek tak byl napalony na Pawełka, że szooook, pokochał go hihihi, tylko by go tulił, a Pawel nie wzruszony siedział i nic na to nie reagowal, jak mocniej oberwal to zadnego glosu z siebie nie wydobyl tylko mu lezka poleciala po policzku

Mamy 4 zęba !!!!
teraz juz wiec co wczoraj wstapilo w mojego synka, dzisiaj to odespal zasnal jak wyjezdzalismy od Marty i spal 2 godziny szooook

Marta czekamy na wiesci jutro i kopniak na szczescie, a mowiłam jej że ma się dzisiaj pakowac a nie na zakupy chodzic

zdjecia zaraz wstawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry