reklama

Listopad 2009

jaka u nas dziś burza była!!! Koło 18. Pioruny tłukły w trakcję kolejową, 100 metrów od domu, normalnie jak bombardowanie. Leżałam z Michasiem w sypialni pod kołdrą, przy cycu a i tak przeszczał biedny pampka ze strachu :/

widze na mapce pogodowej, ze cął centralna Polska w burzach, dlatego tu teraz tak pusto...
oby wasze dzieci znosiły to lepiej niż mój wrazliwiec

sorki, kilolek, ale nie moglam sie powstrzymac od rechotu :-D

biedny michas :-(

Ulenko, nie chce byc niemila czy upierdliwa, sama mam dwa koty kocury wielkie, i uwazam ze kot ma prawo sie bronic, zwlaszcza jesli maly wyrywalmu siersc (w raczce mial). Tak naprawde powinas sobie spuscic manto i sobie nie ufac :) kot to zwierzatko a nie zabawka dla 9 miesiecznego dziecka. Moja tez lapie i wyrywa (niestety) dlatego ma ograniczona wolnosc wyboru jesli chodzi o kierunek: zwierzeta. A kot ma prawo stanac w swojej wlasnej obronie w koncu to nie jego dziecko.

jako zdalna wlascicielka kota (kot jest moj,ale zostal u mojej siostry, bo tam jest drugi, z ktorym sie wychowal i ogrooomny ogrod i jak sie wyprowadzalam, to nie mialam serca ich rozdzielac :-() to zgadzam sie z passi. mala niestety uwielbia tarmosic moje kiciulki za ogon, a takze takiego jednego kocurka sasiadow, ktory nas codzienie odwiedza i musze za kazdym razem pomagac jej glaskac i odginac raczke z biednego kociego ogona.

reklama
Dziunka witamy!!!!!

Wrócił syn marnotrawny po latach

tęskniliśmy strasznie, a jak w głowę zachodziliśmy

Mój wstał dzisiaj o 6 szoook, to dla mnie nowość bo zawsze wstaje dobrze po 8, ale wczoraj zasnal mi na amen o 19 wiec to pewnie dlatego. Dzisiaj u nas masa gosci wiec pewnie bedzie szał w trampkach.

Ed
dziewczyny planuje zrobic samodzielnie Pawełkowi pamiątkowe zdjecia (czarnobiale też) na brzuszku nago tylko zastanawiam się na jakim podlożu będzie najlepiej. Doradzcie mi coś sprawdzonego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas zębów ciag dalszy, płacz od rana :/
Muszę się dziś przespacerować po mieście, bo właśnie uslyszałam w Tvn 24, ze Grodzisk Maz, Piaseczno i Garwolin najbardziej ucierpiały na skutek wczorajszych nawałnic. Musza byś niezłe zniszczenia

mi sie podobaja takie ujecia... i mozesz zrobic Pawełka golasa np na narzucie jakiejs najlepiej jedno kolorowej to nioe bedzie rozpraszac uwagi dziecka a jak nei masz to nawet przescieradło bo i tak ma byc to foto czarno biale tak ?

natala.jpg

a mi sie tak nasunał pomysł .... poszukam fajnego foto z urodzin i z pol roku i zostawie miejsce na 1Rok.... i 3 duze zdjecia czarno biale w 1 ramke albo 3 oddzielne i na sciane :)

Ostatnia edycja:
mi sie podobaja takie ujecia... i mozesz zrobic Pawełka golasa np na narzucie jakiejs najlepiej jedno kolorowej to nioe bedzie rozpraszac uwagi dziecka a jak nei masz to nawet przescieradło bo i tak ma byc to foto czarno biale tak ?

Zobacz załącznik 271978

a mi sie tak nasunał pomysł .... poszukam fajnego foto z urodzin i z pol roku i zostawie miejsce na Rok.... i 3 duze zdjecia czarno biale w 1 ramke albo 3 oddzielne i na sciane :)

Fajde zdjecie

A my mamy w koncu trzeciego zabka:-)gorna jedynka<jupppppppppi>

GRATULACJE!!!! :-)

jaka u nas dziś burza była!!! Koło 18. Pioruny tłukły w trakcję kolejową, 100 metrów od domu, normalnie jak bombardowanie. Leżałam z Michasiem w sypialni pod kołdrą, przy cycu a i tak przeszczał biedny pampka ze strachu :/

widze na mapce pogodowej, ze cął centralna Polska w burzach, dlatego tu teraz tak pusto...
oby wasze dzieci znosiły to lepiej niż mój wrazliwiec

biedny Michaś :-( oby mu to przeszło

Właśnie wyczytałam że:
Karmienie piersią jest jedną z najprostszych i najskuteczniejszych metod ochrony przed zachorowaniem na raka sutka.
A mimo to boję się jak cholera. Udało mi się na 18ego załatwić wizytę w poradni chorób sutka

mój gin twierdzi że tak było kiedyś teraz już nie; 3mam kciuki żeby to nic poważnego nie było

Cześć kobitki! Ja witam sie i pozdrawiam z Niechorza. Pogode mamu w sumie oki. tylko we wtorek i dzis popołudniu poipadało. jednak tak to posiedzieliśmy sobie na plaży. udało nam sie spotkać z AniaSm i było superancko!!! Mam nadzieje, że wszystko u Was oki bo nadrobić nie mam szans. My tu jeszcze posiedzimy do poniedziałku, później jeszcze jedziemy do znajomych do Gorzowa i za w nastepna niedziele powrót do domku i wreszcie bedę z Wami na bieżąco. Pozdrowionka...

och ale wam dobrze opalajcie się odpoczywajcie:-)

dziewczyny planuje zrobic samodzielnie Pawełkowi pamiątkowe zdjecia (czarnobiale też) na brzuszku nago tylko zastanawiam się na jakim podlożu będzie najlepiej. Doradzcie mi coś sprawdzonego.

na kocu albo na ręcznikach i najlepiej na łóżku przy ścianie żeby tło było jednorodne :-)

u nas zębów ciag dalszy, płacz od rana :/

u nas chyba też masakra jakaś mój syn się drze od rana nie umiem mu dogodzić zaraz w jakiś obłęd popadnę a nie wspomnę co wyczynia przy nocnym usypianiu... :-(

u nas też wczoraj burza matko w momencie się czarno zrobiło i nawałnica że ho ho

kasiiula a co to za ślicznotka??

reklama
a ty chcesz tylko portret taki ? na sciane foto ?

Etna ale sama chcesz robić? To na jakimś dywaniku albo kocyku. Czy u fotografa?

Etna uzyj jakiegos ciemnego atłasowego materialu

Zobacz załącznik 271978

a mi sie tak nasunał pomysł .... poszukam fajnego foto z urodzin i z pol roku i zostawie miejsce na 1Rok.... i 3 duze zdjecia czarno biale w 1 ramke albo 3 oddzielne i na sciane :)

Jesteście wielkie dziekuję za taki odzew!!!!!
Takie do ramki na ściane! no i sama chce zrobic, fotograf to by pewnie wiedzial jak sie do tego zabrac, moze o tym pomysle
Jedno czarnobiałe, ale tez kolorowe
Własnie takie jak twoj pawelek Kasiulu ale bez innych przedmiotow i gołe posladki
Z atłasem to lipa, przescieradla mam niebieskie, no ale moze jak je dobrze wyprasuje....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry