Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja tez jestem ale wyszywam ;-)Gdzie sie podzialy, wszystkie listopadowe mamusie, gdzie je wywialo, gdzie teraz sa... ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez jestem ale wyszywam ;-)Gdzie sie podzialy, wszystkie listopadowe mamusie, gdzie je wywialo, gdzie teraz sa... ???
ja jestem, podczytuje dopijajac piwko, dziecie mi spi- wiec to moje 5 minut na relaks wieczornyGdzie sie podzialy, wszystkie listopadowe mamusie, gdzie je wywialo, gdzie teraz sa... ???
. Do tego stopnia że jak A wypije to za chiny ludowe nawet go nie pocałuję. Na myśl o wstrętnej wódce aż mnie trzęsie.

Papierosy - fuuuuj, nie mogę znieść tego smrodu

100 latUsypiałam małego ok 20 i sama zasnęłam ;D
My dziś 9 miesięcy!!! Kiedy to zleciało???
no nieźle:-)miał chłopak fantazje Oświadczyny na torze podczas meczu Ekstraligi - Sport w Onet.pl
no nieźle:-)
a my dzisiaj 9m-cy matko jak to leci:-) ani się obejrzymy a 18-nastkę będziemy robić

jakos tak o tym ucichlo. Kasiula kiedy Ty jestes w Gdansku? fajnie byloby sie spotkac